konsolmanyagı Decapat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 8 22 Temmuz 2018 #1 PS3'ü HDMI ile laptopa bağlamak istiyorum, yardımlarınızı yazar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2018
Çözüm Asım Demir 22 Temmuz 2018 Görüntü alamazsınız zira laptopta HDMI giriş olarak değil çıkış olarak kullanılır.
Asım Demir Technopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.287 Makaleler 105 Çözümler 1.120 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 22 Temmuz 2018 #2 Görüntü alamazsınız zira laptopta HDMI giriş olarak değil çıkış olarak kullanılır. Artı 0 Eksi Çözüm
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 22 Temmuz 2018 #3 Laptop ekrani derken aklimda 2 sey canlaniyor; 1-) Calisan laptoba PS3'i takmak. Bunun cevabi yukarida; 2-) Calismayan çöp yada hurda laptobun ekranini kullanarak TV gibi kullanma: Bunun icin laptop panelini TV'ye donusturen DIY videolari var. Arastirarak bulabilirsiniz. O sekilde olur bak. Ama sen 1. Soruyu soruyorsundur. Buyuk ihtimal. Onunda cevabi verilmis. Artı 0 Eksi
Laptop ekrani derken aklimda 2 sey canlaniyor; 1-) Calisan laptoba PS3'i takmak. Bunun cevabi yukarida; 2-) Calismayan çöp yada hurda laptobun ekranini kullanarak TV gibi kullanma: Bunun icin laptop panelini TV'ye donusturen DIY videolari var. Arastirarak bulabilirsiniz. O sekilde olur bak. Ama sen 1. Soruyu soruyorsundur. Buyuk ihtimal. Onunda cevabi verilmis.
KS KS konsolmanyagı Decapat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 8 24 Temmuz 2018 #4 Asım Demir dedi: Görüntü alamazsınız zira laptopta HDMI giriş olarak değil çıkış olarak kullanılır. Genişletmek için tıkla... Bunu bir dönüştürücü ile yapabilirmiyiz Artı 0 Eksi
Asım Demir dedi: Görüntü alamazsınız zira laptopta HDMI giriş olarak değil çıkış olarak kullanılır. Genişletmek için tıkla... Bunu bir dönüştürücü ile yapabilirmiyiz
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 24 Temmuz 2018 #5 konsolmanyagı dedi: Bunu bir dönüştürücü ile yapabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Hayoe dostum. Dusun ki, bir 3 seritli bir koprudesin. 3 seridi de gidis yolu. Sen bu gidis yollarini gelis yolu yapamazsin. Cunku onlar kopruden cikis yolu. Teknik olarak her "HDMI girisi, HDMI girisi" degildir. HDMI INPUT (HDMI Girisi), HDMI OUTPUT (HDMI Cikis) olarak ikiye ayrikir bu portlar. HDMI Output: Goruntuyu TV, monitor, projektor gibi goruntuleme cihazlarina aktarir. HDMI Input; PC, konsol, laptop vb. cihazlardan cikan goruntuyu alip isleyen porttur. Yani bu ikisi farkli seyler. Laptop'larda tum goruntu cikislari HDMI Output'tur. Artı 0 Eksi
konsolmanyagı dedi: Bunu bir dönüştürücü ile yapabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Hayoe dostum. Dusun ki, bir 3 seritli bir koprudesin. 3 seridi de gidis yolu. Sen bu gidis yollarini gelis yolu yapamazsin. Cunku onlar kopruden cikis yolu. Teknik olarak her "HDMI girisi, HDMI girisi" degildir. HDMI INPUT (HDMI Girisi), HDMI OUTPUT (HDMI Cikis) olarak ikiye ayrikir bu portlar. HDMI Output: Goruntuyu TV, monitor, projektor gibi goruntuleme cihazlarina aktarir. HDMI Input; PC, konsol, laptop vb. cihazlardan cikan goruntuyu alip isleyen porttur. Yani bu ikisi farkli seyler. Laptop'larda tum goruntu cikislari HDMI Output'tur.
H hazo Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #6 Easycap alabilirsin. Onun için araştır, bulursun. Artı 0 Eksi
Y Yiğit Çakmakcı Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 59 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 intel i5 10. nesil Gtx1650Ti 16gb 2900Mhz DDR4 Ram. Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme, Backend Dev 30 Ocak 2022 #7 Asım Demir dedi: Görüntü alamazsınız zira laptopta HDMI giriş olarak değil çıkış olarak kullanılır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler vallahi 4 saattir nasıl yapacağım onu araştırıyordum meğerse yapılmıyormuş onu öğrendim. Artı 0 Eksi
Asım Demir dedi: Görüntü alamazsınız zira laptopta HDMI giriş olarak değil çıkış olarak kullanılır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler vallahi 4 saattir nasıl yapacağım onu araştırıyordum meğerse yapılmıyormuş onu öğrendim.