Ps3'ü Kırdırtmak

Bertan_58

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Yakında Ps3 alacağım.Şöyle bir durum var, ben her oyuna para veremem o yüzden kırdırtmak istiyorum. Kırdırtmak için büyük kasa olanlardan almak gerekiyormuş, slim kasalarda kırılmıyormuş. Böyle birşey gerçekten var mı? Birde Almadan önce ne gibi öneri verirsiniz.
Teşekkürler...

Ps3 ultra slim kırdırtılamıyor. Ama fat ve slim kırdırılabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şeyi almadan önce her şeyi düşünmek lazım. Ayrıca bunun zenginlikle ne alakası var?

Bir şeyi almadan önce her şeyi düşünmek lazım. Ayrıca bunun zenginlikle ne alakası var?
Aynı fikirdeyim bende çok düşündüm almak için ama 2. el ucuza alabilirsin şuan piyasada fat yok ama slim de tükenmek üzere.

Muhammed kardeş, peki slim ile ultra slim arasında performans farkı var mı yoksa sadece boyut olarak mı fark var?

Süper slim almayı düşünüyordum, Kırdırılır mı peki ?

Süper slim güncel olduğu için kırılamıyor. Slim ve Ultra slim arasında fark yok sadece kasa daha küçük.

Bende süper slim almak istiyordum ancak kırdırılamıyor. Slim alacağız mecburen. Peki performans farkı var mı bilen var mı?

@Recional Sıfır olarak satılmıyor herhalde 2.el almak mı lazım?

Dediğim gibi performans farkı yok. Aynı teknoloji sadece biri sıkıştırılmış.
@Bertan_58 Piyasada 0 slim bulmak zor. 0 bulursanız öpüp başınıza koyun.
Bulamazsanız 2. el almak zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…