Ps3'ü Kırdırtmak

Super slimlerde kiriliyor. Cobra ode ve e3 ode. Biraz google'lamak yeterli.
Ama tavsiyem slim alman. Ben PS3 ümü satacagim (burdan satmaya calistigim anlasilmasin elden satacagim zaten bursadan) cok pahali satanlara kanmamani oneririm. Ayni cihazi biri 700 e satarken biri 900 e satiyor.

E3 Ode Pro Süper Slim modele takilinca başka bir işleme gerek kaliyor mu ? Ve cakma oyunlarda online oynandığı söyleniyor bu doğru mu yani ban riski yok mu ?

E3 Ode Pro Süper Slim modele takilinca başka bir işleme gerek kaliyor mu ? Ve cakma oyunlarda online oynandığı söyleniyor bu doğru mu yani ban riski yok mu ?
Ban riski herzaman var ve banlanma riski herzaman yuksek. Suan zaten odelerde en son firmware'in hacki cikmadigi icin istesenizde online oynayamazsiniz. İste bunun icin slim onerdim. Odelerin oyunu farkli her oyun odelerde calismaz iso uzantili oyun bulacaksiniz kaldiki normal ps3 oyunu bulmak bile zor.

bende fat var , şuan kırılmıyor. kırılmıyor derken kadıköydeki yere götürdüm HAŞ serisi dediler. Kırılırda işlem için 400$ istediler. Aslında istemediler . Kırdırmanın bir anlamı yok . Böyle kullanıcaksın dediler. Gayette memnunum. Benimde param yok. Arkadaşlardan 2. el aldım. İnternetten aldım.
Pes13+Gta 4 Liber City : 50 TL aldım.
bu bir site var ünlü , ikinci el ordan oyunlara bak al. Zaten online oynıycam sevdasına tutulma internetinin iyi olması lazım.

bende fat var , şuan kırılmıyor. kırılmıyor derken kadıköydeki yere götürdüm HAŞ serisi dediler. Kırılırda işlem için 400$ istediler. Aslında istemediler . Kırdırmanın bir anlamı yok . Böyle kullanıcaksın dediler. Gayette memnunum. Benimde param yok. Arkadaşlardan 2. el aldım. İnternetten aldım.
Pes13+Gta 4 Liber City : 50 TL aldım.
bu bir site var ünlü , ikinci el ordan oyunlara bak al. Zaten online oynıycam sevdasına tutulma internetinin iyi olması lazım.
Fat modellerin hepsi kiriliyor versiyonun yuksek olsa bile downgrade yapabilirsin bunun icin birsey takilacakti ama 400$ değil. Kaziklamaya calismislar seni. 100 tl ye downgrade yapiliyor yaptiran arkadaslarim var.

Bütün PS3 modelleri kırdırılabilmektedir. Ancak kırdırmanı tavsiye etmiyorum. Sonra online oynamak istediğin bir gün PSN'den ban yediğinde bütün oyun verilerin, emeklerim ve hesabın gidecek. Sonra yeni hesap açacaksın ve her gün çalışan CID arayacaksın. Ancak bulamayacaksın. Çünkü Sony'ye ban atmadıkça rahat yok!

Fat modellerin hepsi kiriliyor versiyonun yuksek olsa bile downgrade yapabilirsin bunun icin birsey takilacakti ama 400$ değil. Kaziklamaya calismislar seni. 100 tl ye downgrade yapiliyor yaptiran arkadaslarim var.
Serilerine göre yapılıyor , bu tecnopat a üye olmam ve binlerce konuya baktıktan sonra aldım ps3 'ü. Benim ps3 sıfır fat olduğu için aldım. Slim e göre 300 tl daha ucuzdu. Serilerine göre kardeşim. Eğer ısrarcıycan veriyim ps3 'ü kırdır senin olsun.

1-) FAT (KALIN KASA)

VERSİYONU DÜŞÜRÜLEBİLEN FAT ( KALIN KASA ) MODELLER

CECHH – CECHI - CECHJ - CECHK - CECHL – CECHM – CECHN – CECHO – CECHP – CECHQ

(Bu modellere sahip board lar NOR flash a sahip oldukları için düşürülebilirler)

VERSİYONU ŞU AN İÇİN DÜŞÜRÜLEMEYEN FAT (KALIN KASA) MODELLER

(Bu modellere sahip board lar NAND flash a sahip olduklarından şu an için düşürülemezler)
CECHA - CECHB - CECHC - CECHD - CECHE - CECHF - CECHG

Benim baktım şimdi benim ki CECHG

Serilerine göre yapılıyor , bu tecnopat a üye olmam ve binlerce konuya baktıktan sonra aldım ps3 'ü. Benim ps3 sıfır fat olduğu için aldım. Slim e göre 300 tl daha ucuzdu. Serilerine göre kardeşim. Eğer ısrarcıycan veriyim ps3 'ü kırdır senin olsun.

1-) FAT (KALIN KASA)

VERSİYONU DÜŞÜRÜLEBİLEN FAT ( KALIN KASA ) MODELLER

CECHH – CECHI - CECHJ - CECHK - CECHL – CECHM – CECHN – CECHO – CECHP – CECHQ

(Bu modellere sahip board lar NOR flash a sahip oldukları için düşürülebilirler)

VERSİYONU ŞU AN İÇİN DÜŞÜRÜLEMEYEN FAT (KALIN KASA) MODELLER

(Bu modellere sahip board lar NAND flash a sahip olduklarından şu an için düşürülemezler)
CECHA - CECHB - CECHC - CECHD - CECHE - CECHF - CECHG

Benim baktım şimdi benim ki CECHG
Auahuhsu tamam abicim sen devam böyle auahuah. Ps4 kirildi adam fat kirilamiyor diyor hala auahuah. Hadi bana eyvallah git 400$ ver oraya sen hakediyosun :D
Bu yazilari aldiğin siteye dikkat ette 2008 yilindan olmasin :D
Edit : Birkere senin mantik yanliş onceki mesajinda diyorsunki 400$ a kiriliyor simdi gelmiş kirilmiyor diyor :D
Ha o dediğin yontem ode yöntemidir ama onunda 400$ olmasi imkansiz ilk ciktigi zamanlar bile 300 tl den satiliyordu sonuc olarak yine kaziklanacaktin.
Şimdi birdaha sana yardim etmek isteyen birine atar gider yapma, kolay gelsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı