PS3'ü Laptop'a Bağlama

Sydron

Hectopat
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
169
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, 2. el PS3 aldım, laptopuma görüntü aktarıp oyunlar oynamak istiyorum çünkü evdeki televizyon her zaman müsait olmuyor.

Ne tür bir aparat almam gerekiyor? Tarif eder veya link bırakırsanız çok sevinirim.
 
Genelde laptoplarda görüntü çıkış portu olur, bu yüzden bunu yapamazsınız. Yine de cihazınızın modeli nedir?
 

Teşekkür ederim. Bunu da denemiştim, deneyebilenleri görünce ben de denemek istedim. :)

Genelde laptoplarda görüntü çıkış portu olur, bu yüzden bunu yapamazsınız. Yine de cihazınızın modeli nedir?

ASUS-X556UF. Evde harici boşta farklı bir monitör daha var lakin kardeşimin masaüstü bilgisayarının monitörüne el koymak istemedim. Bodrumda tüplü monitör varmış onu da görüntü olur diye denemek istemedim.

Panelini sökmeden yapamazsınız. O durumda bile çeşitli aparatlara ihtiyacınız olacak. Bunu yapmak istediğinizi sanmıyorum.

Aslında kesin konuşmamak gerekiyor ama bu konuyu belki de 10. kez görüyorum ve söylenen dizüstü cihazlarda görüntü girişi için bir port yoktu.

Ben de belki geçen zaman diliminde gelişmeler olmuştur belki diyerek laptopa bağlama olayını sorma ihtiyacı hissetmiştim, teşekkür ederim ilginiz için :).
 
Dizüstü bilgisayarların çoğunda HDMI çıkışı yoktur. Evde VGA girişli bir monitörünüz olsa bile kullanın derim.
ASUS MS208D marka ve modelinde monitör var elimde. Ürünün teknik özelliklerinde Girişler / Çıkışlar Analog: 15-Pin D-Sub şeklinde yazıyor. Vereceğim linkteki ürün ihtiyacımı giderir mi?


Maalesef. Laptopta HDMI çıkış vardır. Giriş çok nadirdir.

Yıllar içerisinde belki bir çözüm bulunmuştur diye umut etmiştim hocam.. Sizden ricam siz PS3 hakkında çok bilgilisiniz, 2. el ps3 aldım ama istediğim şekilde yama kuramadım, oyunlar yükleyeceğim cihaz kırık ama yöntemle kırık sürümü ne vb. bilmiyorum? Bana yardımcı olmak isterseniz size ulaşabilmem adına [email protected] adresine mail atar mısınız? Çok sevinirim.
 

Geri
Yukarı