PS3'ü Monitöre Bağlamak

Godmetal

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2013
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar ben yakında PS3 alacağım fakat 23'' inch'lik Samsung monitörümde arkasında HDMI çıkışı ve bir adet VGA çıkışı var. PS3 super slim alacağım. Şimdi sorum şu : HDMI to HDMI kablosu alsam birini PS3'ün HDMI'ina takıp diğer ucu da monitörüme bağlasam görüntü alır mıyım ?

Arıyetten görüntü almak için başka kablolar da alıp bağlamam gerekiyor mu ? Bir de ses alabilmek için hangi kablolari almam gerek ? Bu arada monitörüm de şu VATAN COMPUTER - SAMSUNG - 23" S23B350H GEN

Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler konuyu açmadan önce gerek youtube olsun gerek forum siteleri olsun çok araştırdım. Fakat herkesin monitörü farklı olduğundan emin olmak için konu açtım. HDMI to VGA kablolarla da yapıyorlardı aklım karıştı. Daha önce yapdığım bir şey olmadığından bir de ps3 daha yeni alacağım için tereddütte kalmak istemedim.

Bir de ben genellikle kulaklık takarak oynayacağım yani haparlör falan bağlamayacağım. Bir alet görmüştüm 2 tane mic ve ses çıkışlıydı ön tarafıda USB girişliydi. Kulaklığın ses girişini USB'nin arkasındaki girişlere takarak USB'yi de PS3'e takıyordu böyle bir şey var mıdır? Çalışır mı ? Bildiğimiz flashbellekler gibiydi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı