yung ati Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #1 PS3'ü monitöre bağladım fakat görüntü kötü ve kasmalar var. Nedenini bilen varsa yazabilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2018
PS3'ü monitöre bağladım fakat görüntü kötü ve kasmalar var. Nedenini bilen varsa yazabilir mi? Teşekkürler.
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 11 Temmuz 2018 #2 Kendim de monitöre bağlıyorum gayet kaliteli. Ayarlardan görüntü ayarlarını yapmamışsınızdır.
HarunOmer82 Kilopat Katılım 24 Aralık 2017 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #3 Görüntü ayarlarını yaptığınızdan emin olun. Ve VGA monitor kullanıyorsanız farklı bir dönüştürücü ile tekrar deneyiniz.
Görüntü ayarlarını yaptığınızdan emin olun. Ve VGA monitor kullanıyorsanız farklı bir dönüştürücü ile tekrar deneyiniz.
yung ati Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #4 200749 dedi: Kendim de monitöre bağlıyorum gayet kaliteli. Ayarlardan görüntü ayarlarını yapmamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüyle VGA girişinden bağlıyorum ama yinede sıkıntı olur mu ? HarunOmer82 dedi: Görüntü ayarlarını yaptığınızdan emin olun. Ve VGA monitor kullanıyorsanız farklı bir dönüştürücü ile tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Evet HDMI-VGA dönüştürücü ile bağlıyorum. Yani monitörümde HDMI girişi yok. 200749 dedi: Kendim de monitöre bağlıyorum gayet kaliteli. Ayarlardan görüntü ayarlarını yapmamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarları PS'in ayarı mı oyunlardaki mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2018
200749 dedi: Kendim de monitöre bağlıyorum gayet kaliteli. Ayarlardan görüntü ayarlarını yapmamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüyle VGA girişinden bağlıyorum ama yinede sıkıntı olur mu ? HarunOmer82 dedi: Görüntü ayarlarını yaptığınızdan emin olun. Ve VGA monitor kullanıyorsanız farklı bir dönüştürücü ile tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Evet HDMI-VGA dönüştürücü ile bağlıyorum. Yani monitörümde HDMI girişi yok. 200749 dedi: Kendim de monitöre bağlıyorum gayet kaliteli. Ayarlardan görüntü ayarlarını yapmamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarları PS'in ayarı mı oyunlardaki mi?
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 11 Temmuz 2018 #5 yung ati dedi: Dönüştürücüyle vga girişinden bağlıyorum ama yinede sıkıntı olur mu ? Evet HDMI-VGA dönüştürücü ile bağlıyorum. Yani monitörümde HDMI girişi yok. Görüntü ayarları PS'nin ayarımı oyunlardaki mi? Genişletmek için tıkla... Playstation'un ayarlarından.
yung ati dedi: Dönüştürücüyle vga girişinden bağlıyorum ama yinede sıkıntı olur mu ? Evet HDMI-VGA dönüştürücü ile bağlıyorum. Yani monitörümde HDMI girişi yok. Görüntü ayarları PS'nin ayarımı oyunlardaki mi? Genişletmek için tıkla... Playstation'un ayarlarından.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 11 Temmuz 2018 #6 Goruntu ayarlarinizi 1080P, 1080İ, 720P isaretleyin. Ama VGA-HDMI donusturucu zaten kalite dusuyor.