PS3'ü PC Monitörüne Bağlamak

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
[FONT=&quot]Elimde bir tane kablo var, zamanında 60 lira verip de aldım. Hala faydasını göremedim. Acaba diyorum bakkal amcalar yaptı mı yapıcağını. PS3 için Masaüstü bilgisayarıma bir tane monitör önerebilir misin ? Hem HD hem de LED olması tercihimdir. Zaten evde 40C6000 Samsung TV'im var fakat bizim evin hanımları dizi manyağı tipik kadınlar :) O yüzden bir monitör varsa eğer neden alınmasın.

Not:
1- TV veya monitörlere takılan yerinde VGA kablosu var.
2- Uçlarında ise 1 adet PS3 - 1 adet XBOX 360 - 1 adet Nintendo Wii girişleri var.[/FONT]

Konsol ve PC'nin aynı anda bağlanacağı monitörlerde en önemli kriter çift HDMI girişi olmasıdır. Bu sayede PC ile PS3/XBOX 360 arasında kablo söküp takmadan, sadece Input tuşuna basarak geçiş yapabilirsin.

Bu özelliklere sahip biri 24" diğeri ise 27" olan iki monitör tavsiyem var:

VIEWSONIC 24W VX2453mh LED MON

PHILIPS - Philips 273G3DHSB/00 27" 2ms 2xHDMI Full HD 120Hz 3D Gözlüklü Led Monitör - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı