PS4 2.000 TL alınır mı?

Anlıyorum. Teşekkürler.

@İsikt11 arkadaşım senden de önerilerini, görüşlerini bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Hocam, da forum kullanıyormusun? Işık oralarda daha aktif.
Birde kendiside PS pro kullanıcısı.
Siz PS4 alırsanız ne tip oyunlar oynucaksınız?

Son düzenleme:

Avrasya, Sony Türkiye güvencesidir. İthalatçı garantili alırsan aldığın spotçu ile yüz yüzesin demektir ki cihaz kronik sıkıntı çıkardığı zaman veya Dual shock 1-2 ay sonra arıza verdiği zaman karşında bir muhatap bulamayabilirsin. Cihazı alana kadar her şey tamam, bir sorun olduğunda telefonuna cevap vermezlerse şaşırma. Ondan sonra uğraş dur nereye şikayet etsem, kime gitsem diye yani bildiğin Rus ruleti. İthalatçı garantili firmadan da almayı düşünüyorsan Şikayet var sitesine bakmanı öneririm.

İçime düşürdüğün kurdu bir ben bilirim bir de Allah.

Hocam, da forum kullanıyor musun? Işık oralarda daha aktif.
Bir de kendiside PS Pro kullanıcısı.
Siz PS4 alırsanız ne tip oyunlar oynayacaksınız?

FIFA bir kere kesin.
RDR2 olabilir belki. Genelde hikayeli oyunlar. Far Cry, AC serisi vsvs.

Hiç konsolu olmadı. Bir kuzenim var onda Slim model var. FIFA'yı çok sevdim fakat artık o burada değil haliyle birlikte oynamak için bir PS4'e ihtiyacım var fakat kendi başıma da yetebilsin istiyorum.

İthalatçıda ya da ilk kullanıcıdan 2 kullanıcıya geçiş sağlayan kişilerde alınan cihazlarda bu kadar problem çıkacaksa bence ciddi anlamda hiç gerek yok çünkü ne bütçe içerisinde kalıyorlar ne de hayal edebileceğim şekilde olabiliyorlar 6.000 lira nedir ya.

Anlıyorum. Teşekkürler.

@İsikt11 arkadaşım senden de önerilerini, görüşlerini bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Hocam, da forum kullanıyormusun? Işık oralarda daha aktif.
Birde kendiside PS pro kullanıcısı.
Siz ne tip oyunlar oynucaksınız?
O zaman ps4 pro alın.
Yada bekleyip ps5.

Hesabım vardı sanırım da çokta gerek yok oraya bulaşmanında.

Eurasia da ps4 için mi?
avrasya garantili ps4 slim de karar kıldım. pro için bir de 4k tv'ye para veremem. pro alacaksan da cuh serilerine dikkat etmen gerekli. son cuh versiyonlar da ısınma ve ses sıkıntısı olmuyor diye biliyorum.

Başta, slim model öneririm.
Eğer pc'niz yoksa pro alın net.
Yada kötü bir pc'niz varsa yine, pro alın.
Slim ve Fat kasada rdr 2 gibi oyunlar 20fps oluyor diye biliyorum. @arthur.morgan4
Beni burda etiketlemene gerek yok, girmiyorum bu foruma. Çok ara sıra.
Eğer şansın varsa kesinlikle Pro al. Ama bütçen yetersiz kalırsa Slim model de alınabilir. Fat model almamaya çalışın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…