Slim gereksiz ve Sony markasının satışları arttırmak için ürettiği bir model diye okudum makalelerde. Fat kasadan farkı nedir? Gerçekten hissedilir bir farkı mı var?
PC sahibi değilim. İddialarınızı destekleyen kaynaklar var mı? Öyleyse cidden Pro'ya yönelebilirim.
Alındığı zamandan itibaren toplamda 60 gün kadar çalıştırdığını belirtti. Cihaz 60 günlük değil. Toplamda 60 gün çalıştırmışımdır dedi. Saatleri topla 60 gün yani.
Black Friday beklersem direk PS5 çekerim. Yıl sonu biliyorsun ki. O kadar beklemek istemiyorum çünkü 1 yıldır neredeyse homeoffice çalışıyorum. Pandemi muhabbetinden dışarı çıkmıyorum. İstanbuldayım bir de. Haliyle çıkmayalım bir zahmet
Pro bütçesi sence ne olabilir? Cidden çok değişik fiyat skalası var. Yardımcı olabilir misin?
Aralığı bile tutturamıyorum cidden.
Bütçeyi Pro zorunlu olursa 3-3.5k ya kadar çıkarabilirim. Ben Pro'yu TV yok diye de düşünmemiştim. 4K diyordu. 4K yoksa 1080p oynamak zorundayım. Neden Pro alayım ki diyordum. Haksız mıyım yoksa?
Kardeşim sormayı unutmuşum. Orijinal için avrasya garantisi vs bahsetmişsin. Nedir bu avrasya tam olarak? Bir satış mağazası mı?
Edit: Yahu Eurasia garantili sıfır Pro 6k, PS4 Slim 4K civarında. Bu cihazın cidden orijinal kırılmamış 2. elde olmaz mı?