Sağol yani sıkıntı çıkmaz diyosun ona göre alıcam da PSN US'den. Türkiye hesabımda da oyunlar var da birisinde oynayamazsam diye korktumAna hesabın oyunlarını yan hesaplar oynayabilir. Amerika hesabın ana hesap ise aynı ps4 üzerinde Türkiye hesabından da oynayabilirsin.
Sıkıntı çıkmaz. Eğer oyunun online tabanlı değilse veya online modu ayrı ise de arkadaşlarınız ile hesap paylaşımı yapabilirsiniz. 3-5 kişiye kadar destekliyor diye biliyorum.Sağol yani sıkıntı çıkmaz diyosun ona göre alıcam da PSN US'den. Türkiye hesabımda da oyunlar var da birisinde oynayamazsam diye korktum
Teşekkürler Nba 2K19 aldım.Sıkıntı çıkmaz. Eğer oyunun online tabanlı değilse veya online modu ayrı ise de arkadaşlarınız ile hesap paylaşımı yapabilirsiniz. 3-5 kişiye kadar destekliyor diye biliyorum.
Yan hesap oyunları ana hesaptan oynanmaz. Ana hesap oyunları yan hesaptan oynanır. Emin olmamakla birlikte hesap ayarlarından ayarlanıyordur tahminim. İnternette vardır nasıl ayarlandığı.Konuyu suistimal etmek gibi olmasin ama konu varken ben de sorayim. Ana hesabim TR ve yan hesabim US olsa hesap degismeden tum oyunlari oynayabilir miyim yani? Ve Yan-Ana hesabi nasil ayarliyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.