PS4 2 Hesaptan Oyun Oynanır Mı?

selosben

Megapat
Ben 2 tane PSN hesabı açtım biri Türkiye diğeri Amerika. Amerika hesabıma NBA 2K19 almak istiyorum, 2 hesaptan da oyunları yükleyip oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol yani sıkıntı çıkmaz diyosun ona göre alıcam da PSN US'den. Türkiye hesabımda da oyunlar var da birisinde oynayamazsam diye korktum
Sıkıntı çıkmaz. Eğer oyunun online tabanlı değilse veya online modu ayrı ise de arkadaşlarınız ile hesap paylaşımı yapabilirsiniz. 3-5 kişiye kadar destekliyor diye biliyorum.

Konuyu suistimal etmek gibi olmasin ama konu varken ben de sorayim. Ana hesabim TR ve yan hesabim US olsa hesap degismeden tum oyunlari oynayabilir miyim yani? Ve Yan-Ana hesabi nasil ayarliyoruz?

Konuyu suistimal etmek gibi olmasin ama konu varken ben de sorayim. Ana hesabim TR ve yan hesabim US olsa hesap degismeden tum oyunlari oynayabilir miyim yani? Ve Yan-Ana hesabi nasil ayarliyoruz?
Yan hesap oyunları ana hesaptan oynanmaz. Ana hesap oyunları yan hesaptan oynanır. Emin olmamakla birlikte hesap ayarlarından ayarlanıyordur tahminim. İnternette vardır nasıl ayarlandığı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı