TCL P8K TV'de kablosuz TV izlemek mümkün mü?

Umutyuu

Decapat
Daha fazla  
Yeni TV aldım teknik servis kurdu gitti. Ben kablosuz TV izlemek istedim ama kanalları bulamıyorum.
Yetkili servisi aradım ve bana kablosuz izleyemezsiniz dediler. Ben bu TV'den kablosuz internet üzerinde TV kanalları izleyemeyecek miyim?

Kablosuz TV'den kasıt nedir? Uydu, anten varsa bağlayıp izleyebilirsin. Todd TV gibi uygulamalar indirip çevrimiçi izleyebilirsin. Ama TV'nin içinde gömülü olarak bulunmaz TV kanalları.

Netflix vs diyorsanız oluyor da uydu yayını için ya Digitürk beinsport falan alacaksınız ya da kablo takmanız gerekiyor.

Netflix vs diyorsanız oluyor da uydu yayını için ya Digitürk beinsport falan alacaksınız ya da kablo takmanız gerekiyor.

Yani internet baglayıp izleyemeyiz kablosuz LG de falan var da o ozellik ondan yazdım Smart TV kablosuz sadece internettten.

Kablosuz TV'den kasıt nedir? Uydu, anten varsa bağlayıp izleyebilirsin. Todd TV gibi uygulamalar indirip çevrimiçi izleyebilirsin. Ama TV'nin içinde gömülü olarak bulunmaz TV kanalları.

TV izlemek için tek şart kablo lazım yani televizyondan TV diye uygulama var ama sadece Arapça kanallar var Türk kanallar eklenmiyor mu?

Ustam tv bolumu var ordan izlemek mümkün değilmi illa kablomu bağlamak lazın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı