PS4 30 FPS'de Sıkıntı Çıkartır mı?

156318

Kilopat
Makaleler
5
Öncelikle merhaba. Ben PS4 alacağım ama kafama bir konu takıldı. Bildiğiniz gibi PS4 bazı oyunları 30 FPS oynatabiliyor. PC’de oynarken bana 30 FPS kötü geliyor, 60 FPS tadını vermiyor ve kastığı hissediliyor. PS4’de hissiyatı daha mı iyi? Yani daha mı az kasıyor, yoksa aynı mı?

Önceki oyun deneyimlerinizin çoğu 60 FPS ise Ps4'te oyun oynamak biraz garip hissettirebilir. Başta garip gözükecek fakat zamanla alışırsınız.

Pc deki 30fps ile ps deki 30fps arasında fark var. Çünkü pc'de fps olayi sabit değildir. Pc'de genellikle fpsyi dalgalı verir. Yani demek istediğim. Pc'de 45 fps alıyorsanız bazı sahnelerde direk 30lara düştüğünde bariz bir yavaşlama kasma olayı meydana geliyor. Hatta fps düştüğünde mouse tepkisinde bile yavaşlık meydana geliyor. Ps'de olay farklıdır. Fps olayı sabittir. Oyunda fps stabil şekilde 30fps bazı oyunlarda 60fps veriyor. 30fps oyunlarda kontrollerde herhangi bir yavaslik ve geçikme yaşanmıyor. Ben 144hz oyuncusuyum ps4 pro kullanıyorum. 30 fps gayet güzel oynanıyor. Multiplayer fps oyunları 60fps çalışır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı