Koşa koşa GOW yazmaya geldim ama ne yaparsın sevmeyen sevmiyor çok garip. Zevkler böyle oluşuyor hocam.Acaba linç gelecek mi?
Çok şey kaçırıyorsun, çok...
Direkt Uncharted der, konuyu kendi adıma kapatırım.
O derece bir oyun.
Koşa koşa GOW yazmaya geldim ama ne yaparsın sevmeyen sevmiyor çok garip. Zevkler böyle oluşuyor hocam.Acaba linç gelecek mi?
Çok şey kaçırıyorsun, çok...
Direkt Uncharted der, konuyu kendi adıma kapatırım.
O derece bir oyun.
God of War herkesin sevebileceği bir tür değil. Zevkler insandan insanaa değişir.Koşa koşa GOW yazmaya geldim ama ne yaparsın sevmeyen sevmiyor çok garip. Zevkler böyle oluşuyor hocam.
Bende de durumlar pek farklı değil.İlk PS'me sahip olduğumda içinden Uncharted the first 3 Games diye bir CD çıkmıştı. O gün başlamıştı Uncharted aşkım. Oyun aşırı güzel, seslendirmelerde öyle.
Bende de durumlar pek farklı değil.
İstanbul'dan Ankara'ya PS3 getirtmiştim.
Bir baktım, aldığım adam gran turismo 3 kutusunun içine Uncharted 3 koymuş.
İlk oyunumdu.
O gün bugündür Uncharted hayranıyım.
İyi kararlar vermişsin. Spiderman oyunlarını yazmayı unuttum onlar da çok iyi oyunlar.Ghost of Tsushima, Uncharted Serisi almaya karar verdim şimdilik. Spider-Man Miles Morales şu an için pahalı onu biraz bekleteceğim belki ucuza CD denk gelir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.