PS4 500GB Kullanılabilir Miktar 400GB

Vayne Mechanics

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. 500 GB'lık PS4'lerde konsolu kullanmaya başladığın zaman 402 ya da 420 civarı kullanılabilir HDD yeri var diyorlar ama konsol 500 GB'lık. Depolama yerinin 500 GB yazılıp kullanılabilir alanın 400 civarı olması şans işi mi ya da durum cidden böyle mi? Beni aydınlatırsanız sevinirim bu konu hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemlerinin GB hesaplama biçimine göre değişiyor bu durum. 1tb aldığınız HDD örneğin windowsta 930 gb civarı gözükebiliyor. Üreticiler 1 gb 1000mb olarak hesaplıyor. Windows ise 1024mb.

Abi merhaba benim sorunum orjinal vga kablom bozuldu yeni aldim 10 tl ye baktim taktim karincali ve saga dogru kayik orjinal bitane taktim arkadasinkini oda sari gosterdi ama net gosterdi windows simgesi saga dogru kayik bütün her sey saga dogru kayik ekran kartim Nvidia gtx 630 series ekranim BENQ

Abi merhaba benim sorunum orjinal vga kablom bozuldu yeni aldim 10 tl ye baktim taktim karincali ve saga dogru kayik orjinal bitane taktim arkadasinkini oda sari gosterdi ama net gosterdi windows simgesi saga dogru kayik bütün her sey saga dogru kayik ekran kartim Nvidia gtx 630 series ekranim BENQ
Doğru kategoriye konu açarsanız sorununuz daha hızlı çözülür.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı