PS4 8.50 ne zaman kırılır?

Tam stabil değil şu an PS4 kırma işlemleri. Hen i açarken makine reset atıyor.
Evet, tam stabil değilmiş sanırım 7.55'in kırma işlemi. Bazıları, kırınca uyku moduna alıyor tekrar kırmakla uğraşmamak için. Ama Gold Hen falan çıkmıştı sanırım 7.55 için, biraz da olsa stabilleşme varmış.
 
Yakında duyurulur hocam, PS5 çıktığın'da bile, bir kaç oyunu dump ettiler, daha sonra güncelleme ile bir kaç bir şey kaldırdılar.
 
Arkadaşlar bence makineleri guncellemeyin. Jailbreak işlemi yapacaklar için cfw çıkınca onu kurun daha rahat edersiniz. Ne hen derdi ne de makinenin kendini resetleme derdi. Sürüm olarak 5.05 ve 6.72 için cfw yapma çalışmaları varmış.
Bu arada korsan ile jailbreak aynı şey değildir karıştırmayın.
 
Son düzenleme:
Siber korsanlar kimsenin hayrına yapmaz bu tarz şeyleri, ne oyunları crackleyenler ne de konsolları kıranlar. Hepsinin tek amacı kendilerini aşmak, diğer korsanlara isimlerini duyurmak, kısaca nam salmaktır. O yüzden sırf kendine bir "challenge" olarak görüp ps4'ü kırıp yayınlamayan bir sürü siber korsan vardır. Ayrıca ismin gizli kalmasının hiçbir önemi yok çünkü Sony gibi devasa şirket öyle bağlantılara sahip ki sizi saklandığınız mağaradan helikopterle aldırır. Kimse o işe kalkışmaz kısaca.
:D :D o Helikopteri tutup bide kıran kişiyi bulacak parayı harcayacağını sanmıyorum.Senin anlattığın olay sony'e nekadara mal olacağından haberin yok anlaşılan adamlar oyun pazarlarken 1 doların hesabını yapıyor. Korsancıların peşine düşüp onca para harcayacağına adam gibi oyun fiyatlarına dokunsalar okadar para harcamaya gerek kalmadan böyle bir durum ortaya çıkmayacak zaten Sony sence bunu düşünemiyormuydu? :D
 

Geri
Yukarı