Satılık PS4 + 8 Oyun + Kamera

Öyle bir şey olduğunu bilmiyorum. Sormam gerek, ancak saçma olurdu böyle bir şey olması.

Araştırdım öyle bir şey yok sitede vb yerlerde. Satış günceldir.
Yanlış bilgi için özür dilerim. Sahibinden.com dan egs ile yollayabilirsiniz.

Kamera , Just Dance 2015 ve İnfamous Secon Son ne kadar verirsin. Fiyatları amazonda şuanki fiyata göre değerlendir.

1400 yazmışsınız sonra 1600 yazmışsınız. Önceki sayfalarda istediğiniz fiyatı teklif eden oldu neden satmadınız. Amacınız ne ? Bence sizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz.

Amazondaki derken o sıfır fiyatın 2.eline göre demiştim.

1400 yazmışsınız sonra 1600 yazmışsınız. Önceki sayfalarda istediğiniz fiyatı teklif eden oldu neden satmadınız. Amacınız ne ? Bence sizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz.

Dijital oyunlarla olan fiyatına 1600 yazdım. Teklifi veren arkadaş para gelmesini bekliyor. Kutulu oyunlarla olan fiyatına 1600 dedim ne istediğimi biliyorum. Senin neden her ilana atlama gibi bir gereklilik hissin var anlamış değilim.

Amazondaki derken o sıfır fiyatın 2.eline göre demiştim.

220 TL'ye kamera ve Just Dance için biriyle anlaştım yarından sonra kargolayacağım. Bunu da ilana belirtmiş olayım.

İlanın başından beri birileriyle anlaşıyorsunuz ama bir türlü satamıyorsunuz.

İlanın başından beri birileriyle anlaşıyorsunuz ama bir türlü satamıyorsunuz.

Düzgünce yazılanları okursan 1 kişiyle anlaştığımı ve o kişiden para beklediğimi görürsün. Amacın ne acaba sorabilir miyim? Uludag90 adlı üye ile anlaştım hatta whatsapp'tan görüştük ancak para beklediğini söyledi. Ben de satışı devam ettiriyorum. Bir de sahibinden'de açtığım ilanda da kamera ve just dance ile ilgili bir kişiyle anlaştım. Sen alıcı mısın satıcı mısın? Tekrar soruyorum amacın ne?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı