Lusteruss Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 PlayStation 4'te oyunlarımı oynamak istiyorum fakat network bağlanmıyor. LAN kablosu ile denedim, gene olmadi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
PlayStation 4'te oyunlarımı oynamak istiyorum fakat network bağlanmıyor. LAN kablosu ile denedim, gene olmadi.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.221 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #2 Lusteruss dedi: PlayStation 4'te oyunlarımı oynamak istiyorum fakat network bağlanmıyor. LAN kablosu ile denedim, gene olmadi. Genişletmek için tıkla... Sistem Yazılım Güncellemesi gelmiş olabilir. Ayarlar kısmından bakabilirsin Artı 0 Eksi
Lusteruss dedi: PlayStation 4'te oyunlarımı oynamak istiyorum fakat network bağlanmıyor. LAN kablosu ile denedim, gene olmadi. Genişletmek için tıkla... Sistem Yazılım Güncellemesi gelmiş olabilir. Ayarlar kısmından bakabilirsin
KS KS Lusteruss Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 poyriho dedi: Sistem yazılım güncellemesi gelmiş olabilir. Ayarlar kısmından bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden. poyriho dedi: Sistem yazılım güncellemesi gelmiş olabilir. Ayarlar kısmından bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... En son sürümü kurulu. Artı 0 Eksi
poyriho dedi: Sistem yazılım güncellemesi gelmiş olabilir. Ayarlar kısmından bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden. poyriho dedi: Sistem yazılım güncellemesi gelmiş olabilir. Ayarlar kısmından bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... En son sürümü kurulu.