PS4 Almadan Oyunlarını Almak

Axerach

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk bakışta dediğim saçma gelebilir. Fakat olay şöyle; önümde üniversite sınavı var ve onun hazırlıkları tam gaz devam ediyor, bu yüzden konsol alma işini yaz aylarına bırakmaya karar verdim. Ve yaza kadar oyunlarını dizmeyi düşünüyorum. Malum oyun fiyatları da belli. Şimdiden 2 oyun aldım. Sizce devam edip daha fazla oyun almalı mıyım? Yoksa konsolu aldıktan sonra mı devam etmeliyim? Görüşleriniz benim için çok değerli. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Bence piyasayı ve en çok da interneti takip ederek istediğiniz oyunların indirimlerinin yakalamaya çalışın. Ayrıca Ps4 oyunları alırken size önerim gitti gidiyor.com. Gayet uygun fiyatlı ve güvenilir. Burdan çıkaracağınız sonuç bence oyun almaya devam edin.:neo::neo::neo:

Bence sınavın bitince al konsolu. Hem konsol fiyatları belki düşer. Ayrıca alsanız ne olacak? Ders çalışmaktan oyuna vakit ayıramazsınız. O nedenle yazı beklemeniz daha iyi olur. Ama yine de karar sizin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı