PS4 Oyunlarını nereden alıyorsunuz?

Çoğunlukla digital olarak alıyorum. Hong Kong ve Endonezya PSN bu konuda oldukça karlı. 250 tl'den satışa giren oyunlar genelde 160-170 tl bandında oluyor buralarda.

Benim de bir sorum olacak, bu konuda net bir bilgi bulamadım. Playstation 4'de online kod diye birşey var mı?
Sorun şu; bende eskiden Playstation 3 vardı. Fifa 13 online kod benim üyeliğimde kullanıldıktan sonra diski ikinci elde satmanın manası yoktu, çünkü olmuyordu. Playstation 4 için yok diyenler var, psn aylık ücretli olduğu için misal ikinci el bir disk aldığın zaman yine de kodsuz oynanıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Not; henüz konsolum yok, yılbaşına kadar alacağım.

Benim de bir sorum olacak, bu konuda net bir bilgi bulamadım. Playstation 4'de online kod diye birşey var mı?
Sorun şu; bende eskiden Playstation 3 vardı. Fifa 13 online kod benim üyeliğimde kullanıldıktan sonra diski ikinci elde satmanın manası yoktu, çünkü olmuyordu. Playstation 4 için yok diyenler var, psn aylık ücretli olduğu için misal ikinci el bir disk aldığın zaman yine de kodsuz oynanıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Not; henüz konsolum yok, yılbaşına kadar alacağım.
Artık oyunları online oynamak için gerekli tek şey PS Plus üyesi olmak. Eskisi gibi online kodu yok artık.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı