SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.887 Çözümler 7 19 Temmuz 2022 #21 qelos dedi: PS4'e o kadar çıkmaz. Maksimim 1 yıla oyun çıkmaz artık tahminimce. GoW Xbox'a hiç bir zaman geleceğini sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son olarak bu ps plus devam eder değil mi bu ps4 için?
qelos dedi: PS4'e o kadar çıkmaz. Maksimim 1 yıla oyun çıkmaz artık tahminimce. GoW Xbox'a hiç bir zaman geleceğini sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son olarak bu ps plus devam eder değil mi bu ps4 için?
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 19 Temmuz 2022 #22 SyLaS61 dedi: Son olarak bu ps plus devam eder değil mi bu ps4 için? Genişletmek için tıkla... PS4 oyunları ile devam eder diye tahmin ediyorum.
SyLaS61 dedi: Son olarak bu ps plus devam eder değil mi bu ps4 için? Genişletmek için tıkla... PS4 oyunları ile devam eder diye tahmin ediyorum.
Tyriee Centipat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #23 Haziran'da PS4 aldım gayet mutluyum özellikle yeni PS Plus PS4 almayı daha mantıklı kıldırıyor.