PS4 Almak

Black Mamba

Hectopat
Daha fazla  
  • Öncelikle merhabalar hocam. PS4 hakkında tecrübe, bilgi sahibi veya yakında alıcak olan dostlarım cevap verirseniz sevinirim. Birkaç sorum olacak :
- Alıcağım oyunlar belli ( Mortal Combat X, Battlefield 4, FIFA 16) belki bu oyunların arasına MGS5: PP' de girebilir. Yani anlayacağınız 5 oyunu geçmez. Sizce 500 gb bana yeter mi?

- PS4 ile ilgili araştırma yaparken 2. bölge pal sistem, Türkçe işletim sistemi modelini farkettim. Hocam bu model ile normal PS4 arasında ne tür bi fark vardır? İlgimi çekti doğrusu çünkü Mortal Combat X ve 2. bir PS4 kolunu uygun bir fiyata satıyorlar bu PS4' ün bu modeli ile.

- PS+ uygulaması çıktığından beri bildiğiniz gibi PS4' te oyunların online bölümünü oynamak için ( Battlefield 4 Multiplayer, GTA 5 Online vb. ) PS+ sahibi olmamız gerekiyor. Yasal yoldan PS+ nereden alabilirim?

- Şuan Panasonic 47'' LCD TV' sini kullanıyorum, bu TV' de PS4 alsam herhangi bir sorun olur mu?

- PS4' ü yıl başında almak istiyorum, hocam yeni yıla girerken fiyatlarda herhangi bir ucuzlama olur mu?
- Kutunun içinden gelen DS4 Gamepad' i nasıl jarj edicez hocam?

IMG_20150929_195504.jpg
Sorular bu kadar şimdiden herkese teşekkürler hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Öncelikle merhabalar hocam. PS4 hakkında tecrübe, bilgi sahibi veya yakında alıcak olan dostlarım cevap verirseniz sevinirim. Birkaç sorum olacak :
- Alıcağım oyunlar belli ( Mortal Combat X, Battlefield 4, FIFA 16) belki bu oyunların arasına MGS5: PP' de girebilir. Yani anlayacağınız 5 oyunu geçmez. Sizce 500 gb bana yeter mi?

- PS4 ile ilgili araştırma yaparken 2. bölge pal sistem, Türkçe işletim sistemi modelini farkettim. Hocam bu model ile normal PS4 arasında ne tür bi fark vardır? İlgimi çekti doğrusu çünkü Mortal Combat X ve 2. bir PS4 kolunu uygun bir fiyata satıyorlar bu PS4' ün bu modeli ile.

- PS+ uygulaması çıktığından beri bildiğiniz gibi PS4' te oyunların online bölümünü oynamak için ( Battlefield 4 Multiplayer, GTA 5 Online vb. ) PS+ sahibi olmamız gerekiyor. Yasal yoldan PS+ nereden alabilirim?

- Şuan Panasonic 47'' LCD TV' sini kullanıyorum, bu TV' de PS4 alsam herhangi bir sorun olur mu?

- PS4' ü yıl başında almak istiyorum, hocam yeni yıla girerken fiyatlarda herhangi bir ucuzlama olur mu?
- Kutunun içinden gelen DS4 Gamepad' i nasıl şarj edeceğiz hocam?

Eki Görüntüle 107708 Sorular bu kadar şimdiden herkese teşekkürler hocam.
1- 500 GB yeter de artar.
2- Pal yani Avrupa oluyor. Avrupa'dan gelenler Pal oluyor. Oyunlarda sıkıntı çıkarmaz ama alacağınız DLC'ler Türkiye'den alırsanız %99 Pal uyumlu oluyor. O yüzden Pal alın. Türkçe işletim sistemi de Pal oluyor ama garantisi ithalatçı firma tarafından değil Sony Eurasia tarafından veriliyor.
3- PSN+ PSN Store'den alınabilir.
4- Sıkıntı olmaz. HDMI ile bağlarsınız.
5- Dolar kuruna ve Sony'nin fiyat politikasına bağlı. XBox One CEO'su ucuzlayabilir dedi ama neye dayanarak dedi bilmiyorum.
6- PS4 kutusunun içinden çıkıyor bir kablo. Bir ucunu PS4'ün USB portlarından birine öbürünü DS4'e takıyorsunuz.

Hocam multiplayer co-op tarzında değilde Mortal Combat X veya bi FIFA 16 tarzında çift kişilik PS4 oyunu tavsiye edermisin?

Göktuğ Emir güzel açıklamış. İki kişilik oyunların uzun süre tatmin edeceğini sanmıyorum. Fifa alacaksan Ultimate Team şart bence. PS+ fiyatları yıllık 130 lira civarı.

Hocam multiplayer co-op tarzında değilde Mortal Combat X veya bi FIFA 16 tarzında çift kişilik PS4 oyunu tavsiye edermisin?
Fifa'dan veya Pes'ten de, Mortal Kombat'tan da haz etmiyorum. İçin boş, her yıl kadro değiştirip sürülen oyunlar gibi geliyor. Futbolla da aram çok iyi değil. İsteyen oynasın. Beni ilgilendirmez. Ama beni 10 dakikadan fazla uzun süre idare etmiyor.

Hangi oyunları tavsiye edersin hocam? ben Killzone, BF 4, MGS5: PP gibi oyunları da düşünüyorum. Sizin bu oyunlar ile fikriniz nedir, yada başka oyunlar varsa tavsiye ettiğiniz dinlemeye hazırım.

MGS evrenini bilmiyorsanız bence MGS 4 hariç oyunları satın alıp oynayın. Onun dışında BF4, Bloodborne, Last Of Us ve bu aralar indirimde varken İnfamous Second Son+First Light alabilirsiniz. Killzone SF 8-9 saatlik bir oyun. Çok bir numarası yok.

MGS evrenini bilmiyorsanız bence MGS 4 hariç oyunları satın alıp oynayın. Onun dışında BF4, Bloodborne, Last Of Us ve bu aralar indirimde varken İnfamous Second Son+First Light alabilirsiniz. Killzone SF 8-9 saatlik bir oyun. Çok bir numarası yok.
Hocam çok sağol seni yoruyorum ama yarış oyunu olarak DriveClub düşünüyorum ne dersin. Bu arada MGS serisini ilk yıllarından beri takip ediyorum çok severim. Listeye Bloodborne ekledim. Uzun süren güzel oyunlar arıyorum ben. :)

Hocam çok sağol seni yoruyorum ama yarış oyunu olarak DriveClub düşünüyorum ne dersin? Bu arada MGS serisini ilk yıllarından beri takip ediyorum çok severim. Listeye Bloodborne ekledim. Uzun süren güzel oyunlar arıyorum ben. :)
Yarış oyunlarını takip etmem pek ama DriveClub grafik olarak Forza 5 ve Project Cars'tan daha iyi. Oynanış olarak bilemiyorum nasıl. İlginiz varsa almamak için bir sebep yok bence. Ama epey update yapman gerecek :D

Yarış oyunlarını takip etmem pek ama DriveClub grafik olarak Forza 5 ve Project Cars'tan daha iyi. Oynanış olarak bilemiyorum nasıl. İlginiz varsa almamak için bir sebep yok bence. Ama epey update yapman gerecek :D
Hocam şimdi 2100tl bütçem var. FIFA 16, Bloodborne kesin. Multiplayer oyunlar oynayamam, PS+ lzm :) Bide işte DriveClub MGS5(hikayesi uzun) diye istiorum. Hocam Mortal Combat X, KSF gibi oyunlar piyasada, ben beni sıkmayacak uzun sürecek sırf Multiplayerı için olmayan güzel oyunlar lzm bu benim saydığım oyunlar
Mortal Combat X
Bloodborne
KSF
MGS5
DriveClub
FIFA 16
hangilerini önerirsin FIFA ile DriveClub u kesine yakın düşünüyorum (Bloodborne i de çok severim almayı düşünüyorum sence?) işte benim söylediğim kriterlere uygun ve senin görüşün 2100 tl bütçe ile bide 199 tl Gamepad alıcam hangileri uygun dur bu arada 2100 tl nin 1199tl si PS4 199 tl si ek Gamepad hocam bekliyorum cevabını (Bloodborne i sevmiyorlar ama ben çok seviyorum napim ki yani) :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı