PS4 Casper monitörde çalışır mı?

Obstg

Yoctopat
Merhaba ben de bu marka monitör var burada da özellikleri yazıyor. Şimdi ben PS4 alsam buna uyar mı çalıştırır mı çalışırsa kaç piksel kalitede çalışır oyunu kasar mı acaba? Bilgisayardan anlayanlar cevap verir mi ya da PS4 Pro alsam onda çalışmama gibi bir sorun olur mu? Bilenler detaylıca bilgi verebilir mi şimdiden çok teşekkürler ✋

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-08-23-20-25-42-157_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-08-23-20-25-42-157_com.miui.gallery.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2022-08-23-19-12-54-097_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-08-23-19-12-54-097_com.android.chrome.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba ben de bu marka monitör var burada da özellikleri yazıyor. Şimdi ben PS4 alsam buna uyar mı çalıştırır mı çalışırsa kaç piksel kalitede çalışır oyunu kasar mı acaba? Bilgisayardan anlayanlar cevap verir mi ya da PS4 Pro alsam onda çalışmama gibi bir sorun olur mu? Bilenler detaylıca bilgi verebilir mi şimdiden çok teşekkürler ✋
Bu ürünle birlikte alırsanız kullanırsınız. Hdmi to Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü Ses Uydu Receiver PS3 PS4 Fiyatları ve Özellikleri

Ben yukarda gönderdim, Monitörün ses çıkışı varsa diye özellikle ses kablolu modelinden seçtim umarım yardımcı olabilmişimdir.
VGA'dan HDMI'ya dönüştüren kablo alırsınız öyle çözmüş olursunuz.

PlayStation 4'te bu ekran ile görüntü alamazsın. Ekranın çözünürlüğü 1920x1080 olmalı en düşük çözünürlük olarak.

PlayStation 4'te bu ekran ile görüntü alamazsın. Ekranın çözünürlüğü 1920x1080 olmalı en düşük çözünürlük olarak.
Yani alsam çalışmaz mı yani görüntü çok mu kötü olur yani

Ben yukarda gönderdim, Monitörün ses çıkışı varsa diye özellikle ses kablolu modelinden seçtim umarım yardımcı olabilmişimdir.
Peki ps4 mü ps4 pro almalıyım yoksa ikisi de çalışır mı ?

Yalnız bu attığınız üründen memnun olmayanlar ayrıca tam uyum sağlayacak mi ps4 u boşuna almayayim buna tam uyumlu olmayacaksa @393060 bunda görüntü alamazsın dedi bir de görüntü hiç olmaz mı olursa kalitesi ne olur ps4 ü boşuna almayayim lütfen bı detaylıca yardımcı olun

Son düzenleme:
Yani alsam çalışmaz mı yani görüntü çok mu kötü olur yani

Peki ps4 mü ps4 pro almalıyım yoksa ikisi de çalışır mı ?

Yalnız bu attığınız üründen memnun olmayanlar ayrıca tam uyum sağlayacak mi ps4 u boşuna almayayim buna tam uyumlu olmayacaksa @393060 bunda görüntü alamazsın dedi bir de görüntü hiç olmaz mı olursa kalitesi ne olur ps4 ü boşuna almayayim lütfen bı detaylıca yardımcı olun
İkisiyle de çalışır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı