PS4 çatlama sorunu

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Ben PS4 alacağım ve gözle görülmeyecek kadar ufak bir çatlak var. Sony yazısının altındaki yerde. Bir de alacağım adam sıfırlıyor sistem yok olur mu? Çatlak nasıl olabilir? Çok küçüktü yani zar zor gördüm incelerken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben PS4 alacağım ve gözle görülmeyecek kadar ufak bir çatlak var. Sony yazısının altındaki yerde. Bir de alacağım adam sıfırlıyor sistem yok olur mu? Çatlak nasıl olabilir? Çok küçüktü yani zar zor gördüm incelerken.

Sistem yok olmaz. Sıfırdan kurulum yaparsın. Çatlak çok mu büyük? Birde keşke önceki konundan devam ettirseydin. O konuda aldığını belirtmiştin kardeşim.

Bal kaymak gibi çalışıyor. Aradım tekrar ve sordum dedi ki kolu koyarken çarptım yanlışlıkla diye. Sorun çözüldü.
Sistem yok olmaz. Sıfırdan kurulum yaparsın. Çatlak çok mu büyük? Birde keşke önceki konundan devam ettirseydin. O konuda aldığını belirtmiştin kardeşim.

Evet aldım şuan yani alıyordum adam sıfırlamaya koymuş 🤣

Fiyatı cezbedecek kadar ucuzsa alınabilir.

2100 TL beyaz kasa + Just Cause 3 + GTA 5 Premium + Far Cry 4 Complete Edition + 1 tane V2 kol.
Çatlak şu şekilde ama ne kadar vursam ellesem ayrılmıyor ya da birleşmiyor oynamıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20201014_010638.jpg
    IMG_20201014_010638.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı