PS4 CD ile Oyunu Yüklemek Gerekir mi?

Felix Hochstein

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2017
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılımcı
PS4 satın aldım ve GTA V CD'sini de satın aldım. PS4 CD takıldığı zaman ne olacak? Yükleme mi olacak? Yükleme olacaksa da ne kadar sürer?
 
Bende de PS4 var. GTA 5'i aldığım zaman 1 yada 1.5 saat süren bir yükleme oldu. Fakat haberin olsun güncelleme dosyaları büyük oluyor. Onları indirmek zaman alıyor.
 
PS4 sistemi baya saçma bence CD'den yüklenen oyunun yer kaplamaması gerekiyor fakat direk HDD'ye kuruluyor ve yer kaplıyor. Sırf bu yüzden 2 TB HDD aldım ve taktım.
 
Çoğu oyun kısa sürede (30 saniyeyi bile geçmez) yüklenip açılıyor ama gta V nedense çok uzun sürüyor. Arkadaşın dediği gibi 1 saat civarı sürüyor. Bende 40 dakika sürdü. Yabancı bir forumda birisi akşamdan bırakmış sabaha kadar yüklenmemiş tabi bu ne kadar doğru bilmiyorum ama yani değişiyor.
 
GTA V'in açılma süresinin uzun olması haritadan kaynaklanıyor fikrimce (yüklenmeden bahsetmiyorum). Her nasıl PC'de SSD ile daha hızlı yükleme süreleri elde edebiliyorsak aynısı konsol içinde geçerli. Yanlış hatırlamıyorsam Austin Evans adlı yabancı bir teknoloji kanalı bunun karşılaştırmasını yapmıştı. Konsollarda pek fazla fark olmasada yine de daha hızlı oluyor SSD ile tabiki.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı