Arkadaşlar ekran kartını servise vereceğim için PS4'ün web tarayıcısını kullanmak zorundayım. PS4'ün web tarayıcısı klavye ve fare destekler mi?
Arkadaşlar ekran kartını servise vereceğim için PS4'ün web tarayıcısını kullanmak zorundayım. PS4'ün web tarayıcısı klavye ve fare destekler mi?
Hocam harici satılan bir aparatla klavye ve mouse taktığınızda oyunları bile oynayabiliyorsunuz öyle hatırlıyorum, çok daha basit bir iş olan tarayıcıda gezinme işini de yapacaktır diye tahmin ediyorum. Kendim denemedim.
Hocamın bahsettiği XİM Apex adlı adaptör ile yapılabilir. Ancak fiyatı oldukça tuzlu. Yaklaşık 1700 TL.
Klavye desteği var ama fare desteği yok diyorsunuz, çok saçma geliyor kulağa ama deneyeceğim bakalım. 1-2 saat sonra deneyip göreceğim.
Hocam mesela Fortnite klavye ve fare destekliyorsa tarayıcının desteklememesi imkansız gibi geliyor bana.Sanırsam var. Ama destekleyen oyunlarda fare+klayve oluyor. Örneğin X oyununda destekler y de desteklemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.