mustafa6789 Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 425 Çözümler 1 14 Mart 2021 #11 Neresi çatlak göremedim soldaki bandı mı kastediyorsunuz.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #12 xCheesy99 dedi: İçi çok pis evet. Onları nasıl temizleyebilirim? Aldığım kişinin evi de çok tozluydu. Ben cihazıma temiz bakmaya çalışırım ama bu çok pis. Genişletmek için tıkla... Kontak spreyi bilmiyorsanız çok dokunmayın veya alkol gibi.
xCheesy99 dedi: İçi çok pis evet. Onları nasıl temizleyebilirim? Aldığım kişinin evi de çok tozluydu. Ben cihazıma temiz bakmaya çalışırım ama bu çok pis. Genişletmek için tıkla... Kontak spreyi bilmiyorsanız çok dokunmayın veya alkol gibi.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 14 Mart 2021 #13 Emrullah Önemli dedi: Kontak spreyi bilmiyorsanız çok dokunmayın veya alkol gibi. Genişletmek için tıkla... Islak mendille silsem sorun olur mu? Veya kulak çöpü ile. mustafa6789 dedi: Neresi çatlak göremedim soldaki bandı mı kastediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet orada çatlak vardı üstünü bant ile kapattım ama çatlak ufak bir şey büyük değil.
Emrullah Önemli dedi: Kontak spreyi bilmiyorsanız çok dokunmayın veya alkol gibi. Genişletmek için tıkla... Islak mendille silsem sorun olur mu? Veya kulak çöpü ile. mustafa6789 dedi: Neresi çatlak göremedim soldaki bandı mı kastediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet orada çatlak vardı üstünü bant ile kapattım ama çatlak ufak bir şey büyük değil.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #14 xCheesy99 dedi: İçi çok pis evet. Onları nasıl temizleyebilirim? Aldığım kişinin evi de çok tozluydu. Ben cihazıma temiz bakmaya çalışırım ama bu çok pis. Genişletmek için tıkla... Bir bilgisayarcıya temizlettirin. xCheesy99 dedi: Islak mendille silsem sorun olur mu? Veya kulak çöpü ile. Evet orada çatlak vardı üstünü bant ile kapattım ama çatlak ufak bir şey büyük değil. Genişletmek için tıkla... Kulak çöpü olur ıslak mendil olmaz kesinlikle.
xCheesy99 dedi: İçi çok pis evet. Onları nasıl temizleyebilirim? Aldığım kişinin evi de çok tozluydu. Ben cihazıma temiz bakmaya çalışırım ama bu çok pis. Genişletmek için tıkla... Bir bilgisayarcıya temizlettirin. xCheesy99 dedi: Islak mendille silsem sorun olur mu? Veya kulak çöpü ile. Evet orada çatlak vardı üstünü bant ile kapattım ama çatlak ufak bir şey büyük değil. Genişletmek için tıkla... Kulak çöpü olur ıslak mendil olmaz kesinlikle.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 14 Mart 2021 #15 Emrullah Önemli dedi: Bir bilgisayarcıya temizlettirin. Kulak çöpü olur ıslak mendil olmaz kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Fanlarını ve hard disk kısmını temizledim ama burası gözden kaçmış onu da temizlerim birazdan Yazan herkese teşekkürler.
Emrullah Önemli dedi: Bir bilgisayarcıya temizlettirin. Kulak çöpü olur ıslak mendil olmaz kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Fanlarını ve hard disk kısmını temizledim ama burası gözden kaçmış onu da temizlerim birazdan Yazan herkese teşekkürler.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #16 xCheesy99 dedi: Tamamdır teşekkürler. Fanlarını ve hard disk kısmını temizledim ama burası gözden kaçmış onu da temizlerim birazdan Yazan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
xCheesy99 dedi: Tamamdır teşekkürler. Fanlarını ve hard disk kısmını temizledim ama burası gözden kaçmış onu da temizlerim birazdan Yazan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 14 Mart 2021 #17 İnternette PS4 kaplamaları satılıyor, çok rahatsız olduysanız satın alıp kaplayabilirsiniz.