mustafa6789
Centipat
Neresi çatlak göremedim soldaki bandı mı kastediyorsunuz.
İçi çok pis evet. Onları nasıl temizleyebilirim? Aldığım kişinin evi de çok tozluydu. Ben cihazıma temiz bakmaya çalışırım ama bu çok pis.
Islak mendille silsem sorun olur mu? Veya kulak çöpü ile.Kontak spreyi bilmiyorsanız çok dokunmayın veya alkol gibi.
Evet orada çatlak vardı üstünü bant ile kapattım ama çatlak ufak bir şey büyük değil.Neresi çatlak göremedim soldaki bandı mı kastediyorsunuz.
Bir bilgisayarcıya temizlettirin.İçi çok pis evet. Onları nasıl temizleyebilirim? Aldığım kişinin evi de çok tozluydu. Ben cihazıma temiz bakmaya çalışırım ama bu çok pis.
Kulak çöpü olur ıslak mendil olmaz kesinlikle.Islak mendille silsem sorun olur mu? Veya kulak çöpü ile.
Evet orada çatlak vardı üstünü bant ile kapattım ama çatlak ufak bir şey büyük değil.
Tamamdır teşekkürler. Fanlarını ve hard disk kısmını temizledim ama burası gözden kaçmış onu da temizlerim birazdanBir bilgisayarcıya temizlettirin.
Kulak çöpü olur ıslak mendil olmaz kesinlikle.
Tamamdır teşekkürler. Fanlarını ve hard disk kısmını temizledim ama burası gözden kaçmış onu da temizlerim birazdan
Yazan herkese teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.