PS4 çok kasıyor

Makaleler
8
2018 Mart ayında metro marketten almış olduğum PS4 Slim 500GB GTA Online girince çok kasıyor. Yuvarlak hesap 15-20 FPS civarı.
Neden, nasıl çözerim?

2018 Mart ayında metro marketten almış olduğum PS4 Slim 500GB GTA Online girince çok kasıyor. Yuvarlak hesap 15-20 FPS civarı.
Neden, nasıl çözerim?

İnternet hızınız nedir? Bir de şu Slim kasaları almayın ya bende de ısınması bitmez fan sesi bitmez. Ama normal PS4 lerdede Online oynayınca FPS düşüyor diye biliyorum PS4 Pro hariç.

Temizle, tozdan dolayı kasma yapabilir.

Temizlemekle falan olacak iş değil. Xbox one s ve ps4 fat, slim kasalar Gta online'da iyi performans veremiyor. Alabileceğinizi en yüksek fps 20-25 olucaktır. Rahat rahat Gta Online oynayabilmek için 2020 Aralık ayında 8k'ya pc topladım

Sıkıntı GTA Online'da bende de GTA Online normalden daha az FPS veriyor arkadaşımda da.

İnternet hızınız nedir? Bir de şu Slim kasaları almayın ya bende de ısınması bitmez fan sesi bitmez. Ama normal PS4 lerdede Online oynayınca FPS düşüyor diye biliyorum PS4 Pro hariç.
2 yıldır slim 1tb kullanıyorum bir kasma yaşamadım ne ısındı ne fan sesi var oynamadığım oyun kalmadı bozuk slim kullanmadığından emin misin ?

2 yıldır Slim 1TB kullanıyorum bir kasma yaşamadım ne ısındı ne fan sesi var oynamadığım oyun kalmadı bozuk Slim kullanmadığından emin misin?

Kasmıyor ısınıyor zaten küçücük yapmışlar internetteki saçma sapan şeyler yüzünden 2. el Slim almıştım 2-3 ay önce 2 yıllık cihazı almıştım cuh numarası 2116b 1TB bu arada bir diğer kuzenimde yine Slim var en eski cuh durumu benim cihazımdan daha kötü ısınması fan sesi değiştirmek istiyorum değiştiremiyorum ailem laf söyler bu sefer sıkılıyon satıyon yeni almak istiyorsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…