PS4 çok kasıyor

2018 Mart ayında metro marketten almış olduğum PS4 Slim 500GB GTA Online girince çok kasıyor. Yuvarlak hesap 15-20 FPS civarı.
Neden, nasıl çözerim?

İnternet hızınız nedir? Bir de şu Slim kasaları almayın ya bende de ısınması bitmez fan sesi bitmez. Ama normal PS4 lerdede Online oynayınca FPS düşüyor diye biliyorum PS4 Pro hariç.

İnternet hızınız nedir? Bir de şu Slim kasaları almayın ya bende de ısınması bitmez fan sesi bitmez. Ama normal PS4 lerdede Online oynayınca FPS düşüyor diye biliyorum PS4 Pro hariç.
2 yıldır slim 1tb kullanıyorum bir kasma yaşamadım ne ısındı ne fan sesi var oynamadığım oyun kalmadı bozuk slim kullanmadığından emin misin ?

2 yıldır Slim 1TB kullanıyorum bir kasma yaşamadım ne ısındı ne fan sesi var oynamadığım oyun kalmadı bozuk Slim kullanmadığından emin misin?

Kasmıyor ısınıyor zaten küçücük yapmışlar internetteki saçma sapan şeyler yüzünden 2. el Slim almıştım 2-3 ay önce 2 yıllık cihazı almıştım cuh numarası 2116b 1TB bu arada bir diğer kuzenimde yine Slim var en eski cuh durumu benim cihazımdan daha kötü ısınması fan sesi değiştirmek istiyorum değiştiremiyorum ailem laf söyler bu sefer sıkılıyon satıyon yeni almak istiyorsun diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı