xCheesy99
Decipat
Fat, Slim, Pro 3 sene daha hikaye oyunlarını görür. Spor oyunlarını 5-6 sene. Siz hangi oyunları seviyorsunuz? Hikaye mi spor mu?Hocam Pro modeli ne kadar sürer? Ne zaman PS5 almam gerekir?
Fat, Slim, Pro 3 sene daha hikaye oyunlarını görür. Spor oyunlarını 5-6 sene. Siz hangi oyunları seviyorsunuz? Hikaye mi spor mu?Hocam Pro modeli ne kadar sürer? Ne zaman PS5 almam gerekir?
Hocam Pro modeli ne kadar sürer? Ne zaman PS5 almam gerekir?
Hocam o nedir? Planlı yavaşlatmayı anlamadımSadece aklınızda bulunsun, desteği kesildikten sonra planlı yavaşlatma sistemi bekliyorum PlayStation'dan.
İnkar etmeyin lütfen, Xbox içinden geçti yeni jenerasyon ile birlikte.
FIFA 19 vardi ama sadece forma ve takım güncellenmiş FIFA 16'ydı o. X360 da FIFA 18 var mesela normalde olan çoğu özellik yok.Spor oyunları daha fazla bence. FIFA 19 bile vardı PS3'te. PS4'ün daha güçlü bir sistem olduğunu da göz önünde bulundurursak bence bir 7-8 yılı daha var. (Tabi EA batmazsa o zamana)
Aynı şekil ben de. PS4 çıktığında PS2 aldım, PS5 çıkmaya yakın PS4 aldım.Hocam ben PS4 çıktığında PS3 aldım. PS5 çıktığında PS4 aldım. PS6 çıkınca PS5 alacağım.
İkisi de. Spor oyunlarını bilgisayarım 720p seviyesinde açıyor ama hikayeli oyunlar açmıyor. Bu yüzden 3 seneye almam lazım sanırım.Fat, Slim, Pro 3 sene daha hikaye oyunlarını görür. Spor oyunlarını 5-6 sene. Siz hangi oyunları seviyorsunuz? Hikaye mi spor mu?
Hikayeli.Fat, Slim, Pro 3 sene daha hikaye oyunlarını görür. Spor oyunlarını 5-6 sene. Siz hangi oyunları seviyorsunuz? Hikaye mi spor mu?
Evet en mantıklısı öyle olur benceİkisi de. Spor oyunlarını bilgisayarım 720p seviyesinde açıyor ama hikayeli oyunlar açmıyor. Bu yüzden 3 seneye almam lazım sanırım.
Hocam 3 sene içinde değişmeye bakın bence.Hikayeli.
3 sene götürür sizi o zaman. Bilgisayarınız yoksa 7-8 senelik koca arşiv olduğunu unutmayın. Çünkü 7-8 senelik arşivde tonlarca oyun var. Ben 5-6 sene kullanacağım yani PS6 çıkınca PS5 alacağım.Hikayeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.