PS4 donuyor

Kapanmasının sebebi aşırı ısınmasıdır, PS4'ün içini temizleyip termal macun değiştirmek düzeltecektir, fakat donma probleminde tam emin değilim, PS4 aşırı ısınsa bile donanımın performansını düşürmez (ama aşırı ısındığı zaman kendini kapatır). Normalde sana güvenli mod'a girip veri tabanını yeniden oluşturmak ya da sistemi komple baştan kurmayı önerecektim ama zaten yapmışsın.

Sen yinede temizleme ve termal macun değiştirmeyi yap.
 
Tek bir oyundamı yaşıyorsunuz bu sorunu yoksa hepsinde mi? Eğer hepsinde yaşıyorsanız muhtemelen bir HDD arızası olabilir. Fakat tek bir oyunda yaşıyorsanız oyunu silip tekrardan kurun. Hatanın sebeplerini araştırdığımda karşıma çıkan tek sonuçlar bunlar oldu.
 
Sorun büyük ihtimalle HDD'den kaynaklı o halde. Bir çok kişi de HDD değiştirerek çözmüş veya garantisi devam ediyorsa sıfır cihaz göndermişler. Garantisi devam ediyorsa teknik servise başvurun.
 
Ben PS4 alalı neredeyse 5 yıl oldu. Hala herhangi bir temizlik yapmadım, cirlop gibi çalışıyor. Veri tabanını yeniden yüklemeyi deneyin. Çoğu kişi ilk çözüm yöntemi olarak bunu deniyor. (Genelde işe yaramıyor ama deneyin.)
 

Geri
Yukarı