PS4 DualShock 4 alınır mı?

PC için alacağım Hepsiburada'da 600-700 liralara DualShock 4'ler var. Birisinin linki bu: https://www.hepsiburada.com/sony-ps...v2-yeni-nesil-p-HBCV00002XWPDN?magaza=CRKTECH acaba gerçek DualShocklar mıdır? Açıklamada öyle fakat gerçekleri 3 bin TL Teknosa'da.

200TL daha ver bunu al.

Hocam satın aldım pişman olmam değil mi bir de AliExpress güvenilir mi bilmiyorum güven problemim vardı fakat dünya markası diye bir de ayrıca bu tarz eşyalardan PC virüsü bulaşır mı saçma soru ama biraz korkum var hocam.

Hocam satın aldım pişman olmam değil mi bir de AliExpress güvenilir mi bilmiyorum güven problemim vardı fakat dünya markası diye bir de ayrıca bu tarz eşyalardan PC virüsü bulaşır mı saçma soru ama biraz korkum var hocam.
Pişman olmazsın sorun olmazsın virüs tarzı birşey olsaydı çoktan benim başıma gelmiş olurdu. Ayrıca satıcısı güvenilir bizzat aynı satıcıdan başka ürün aldım ve satıdan başka ürün alan insanlar da biliyorum. Satıcı güvenilir. Virüs vs vs problemleri yaşamazsın. Alıcısı var tak çalıştır.

Marka olarak da gamesir iyi bir marka kaliteli ürünleri var.

Pişman olmazsın sorun olmazsın virüs tarzı bir şey olsaydı çoktan benim başıma gelmiş olurdu. Ayrıca satıcısı güvenilir bizzat aynı satıcıdan başka ürün aldım ve satıdan başka ürün alan insanlar da biliyorum. Satıcı güvenilir. Virüs vs. Problemleri yaşamazsın. Alıcısı var tak çalıştır.

Marka olarak da GameSir iyi bir marka kaliteli ürünleri var.

Teşekkür ederim titreşim tarzı bir şey varmış bu düz titreşim mi yoksa az da olsa DualSense'ye benziyor mu acaba çok soru sordum ama merak ediyorum açıkçası.

1718552660328.png

Bu adres kısmını doğru girdiysen sorun yok gümrükten geçmeme gibi bir ihtimal de yok bazı arkadaşlar ad soyad kısmına ev falan yazmış onlarınki zamanına gümrükte kalmıştı ama adres kısmını doğru yazdıysanız sorunsuz ulaşır size.

Teşekkür ederim titreşim tarzı bir şey varmış bu düz titreşim mi yoksa az da olsa DualSense'ye benziyor mu acaba çok soru sordum ama merak ediyorum açıkçası.
Düz titreşim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlar da inceleme videoları bir tanesi türkçe olan.

Eki Görüntüle 2224120
Bu adres kısmını doğru girdiysen sorun yok gümrükten geçmeme gibi bir ihtimal de yok bazı arkadaşlar ad soyad kısmına ev falan yazmış onlarınki zamanına gümrükte kalmıştı ama adres kısmını doğru yazdıysanız sorunsuz ulaşır size.

Düz titreşim.

Bunlar da inceleme videoları bir tanesi Türkçe olan.

Doğru girdim hocam teşekkürler tavsiyeniz için.

Dualsense tarzı titreşim sadece pahalı kollarda veya dualsens artı DSX falan alınca çalışıyor oda sadece destekleyen birkaç oyunda. O şekilde de 3000TL falan fiyat çıkıyor zaten. Normal titreşim bununkisi.

Düzenli olarak siparişi takip edin her adımını yazıyor zaten TR'ye ulaşınca da PTT'ye teslim edilir oda evinize kadar getiriyor zaten.
Doğru girdim hocam teşekkürler tavsiyeniz için.

DualSense tarzı titreşim sadece pahalı kollarda veya DualSense artı DSX falan alınca çalışıyor oda sadece destekleyen birkaç oyunda. O şekilde de 3000TL falan fiyat çıkıyor zaten. Normal titreşim bununkisi.

Hocam o kadara gerek yok benim için merak edip sormuştum dualsensem PS5'im vardı önceden kolla oyun oynamayı özledim o yüzden aldım.

DualSense tarzı titreşim sadece pahalı kollarda veya DualSense artı DSX falan alınca çalışıyor oda sadece destekleyen birkaç oyunda. O şekilde de 3000TL falan fiyat çıkıyor zaten. Normal titreşim bununkisi.

Düzenli olarak siparişi takip edin her adımını yazıyor zaten TR'ye ulaşınca da PTT'ye teslim edilir oda evinize kadar getiriyor zaten.

Hocam yanında bir de flashbellek tarzı bir şey geliyor o ne acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı