PS4 DualShock bilgisayarda çalışır mı?

YusuffD

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, yakın zamanda PS4 DualShock kolu almayı düşünüyorum FIFA vb. oyunları oynamak için kumanda desteği yazan tüm oyunlarda çalışıyor mu? Epic Games'te, Steam'de. Ona göre almayı düşünüyorum cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den oynadığınız oyunlarda bir şey yapmanıza gerek olmaz. Diğer türlü DS4Windows uygulaması yardımıyla kullanabilirsiniz. Orda da DS4 destekleyen oyunlarda DS4 olarak gözükür, oyun DS4 desteklemiyorsa oyunun içinde kullanamazsınız. DS4Windows ayarlarından DS4 kısmını Xbox Controller yapmanız gerekir. Oyun içinde Xbox tuşları olarak gözükür ama kullanabilirsiniz.

Direkt olarak çalışmıyor yazılım kurman gerekiyor. Yazılımı kurduktan sonra da bilgisayar ds4'ü xbox controller olarak görüyor böylece çalışıyor.
Anladım hocam sağolun.

Çalışıyor hocam herhangi bir programa gerek de yok tak çalıştır.
Steamde bağladığınızda oynarsınız.Diğer yerlerdeki oyunların kısayolunuda steame ekleyip program kurmadan oynayabilirsiniz.
Program falan kurmak şart mı bilmiyorum. Ben hem bluetooth'la hem kablolu şekilde tak çalıştır kullanabiliyorum.
Steam'den oynadığınız oyunlarda bir şey yapmanıza gerek olmaz. Diğer türlü DS4Windows uygulaması yardımıyla kullanabilirsiniz. Orda da DS4 destekleyen oyunlarda DS4 olarak gözükür, oyun DS4 desteklemiyorsa oyunun içinde kullanamazsınız. DS4Windows ayarlarından DS4 kısmını Xbox Controller yapmanız gerekir. Oyun içinde Xbox tuşları olarak gözükür ama kullanabilirsiniz.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim kafamda soru işareti kalmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı