PS4 DualShock Zorunlu mu?

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar PS4 aldım. Fakat tek kol var genellikle misafir geliyor ve onlarda oynamak istiyor bende de PES 18 var. Gelen kişilerle oynamak istiyorum fakat PS4 orijinal kolunun fiyatı bildiğiniz gibi 200 TL. Ben bu PS4'ü 600 TL'ye tek kol ve Pes 18 dahil almıştım. 200 TL verebilirim ama daha ucuz örneğin Snopy kolları taksam cihaz algılar mı? Algılarsa herhangi bir sorun çıkar mı cihazda? @Akif sanırım siz de PS4 almıştınız belki bilirsiniz.

Çözüm
Sadece Dualshock çalışmıyor, PS'nin anlaşmalı olduğu firmaların PS'ye özel olarak ürettiği kollar var fakat tabii ki de satış politikasından dolayı Dualshock'tan daha pahalılar. Örneğin: PS4 Nacon Pro, PS4 Nacon Revolution, Razer Raiju gibi gibi. Bir nevi Elite Controller gibi diyebiliriz ne kadar çoğu denk olmasa da.
Sadece Dualshock çalışmıyor, PS'nin anlaşmalı olduğu firmaların PS'ye özel olarak ürettiği kollar var fakat tabii ki de satış politikasından dolayı Dualshock'tan daha pahalılar. Örneğin: PS4 Nacon Pro, PS4 Nacon Revolution, Razer Raiju gibi gibi. Bir nevi Elite Controller gibi diyebiliriz ne kadar çoğu denk olmasa da.

Çözüm
Onların fiyatlarını görünce Dualshock almaya karar verdim teşekkürler herkese.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı