PS4 en son hangi versiyon kırılabilir?

PS4 Son Kırılabilir Sürüm: 9.0.0
PS4 Son Sürüm: 10.50
PS4 Son JB Sürümü: GoldHEN 2.4b5 (Yanlış anlamışım PS4 son sürümünü soruyormuşsunuz)

Çok güzel sürekli güncel PS jailbreakleri hakkında paylaşım yapan bir kanal var ama yabancı olduğu için paylaşmam yasak sanırım.

Bu forumda korsana destek yok.
Bir sistemi modluyor olmanız zorunlu olarak korsan kullandığınız anlamına gelmiyor.

Son düzenleme:
Modlamak dediğiniz şey bedava oyun oynamak ve bu da korsana girer senin gibi arkadaşlar beğenmedim butonuna çökmüş.
Oyunlardaki hileler (çevrimdışı oyunlar için tabi), modlar, FPS ve diğer yazılım kilitlerini kaldırmak, PS arayüzünü değiştirmek, IPTV vs. yazılımlar kullanabilmek ve daha pek çok şey sağlıyor JB. Adı üstünde hapisten kaçma yani sınırlardan kurtulmayı hedefliyor. Bunlardan hangisi korsan ya da hak ihlaline sebep oluyor? Madem JB hakkında bir şey bilmiyorsunuz neden konuşuyorsunuz? Ve bana sen diye hitap etmezseniz sevinirim.

Marketten ekmek çalmayı suç görüp insanların emeklerini çalmayı suç görmeyen sizin gibi topluluklar bitse daha iyi değil mi?

Oyunlardaki hileler (çevrimdışı oyunlar için tabi), modlar, FPS ve diğer yazılım kilitlerini kaldırmak, PS arayüzünü değiştirmek, IPTV vs. yazılımlar kullanabilmek ve daha pek çok şey sağlıyor JB. Adı üstünde hapisten kaçma yani sınırlardan kurtulmayı hedefliyor. Bunlardan hangisi korsan ya da hak ihlaline sebep oluyor? Madem JB hakkında bir şey bilmiyorsunuz neden konuşuyorsunuz? Ve bana sen diye hitap etmezseniz sevinirim.
Öncelikle sen dediğim için özür dilerim fark etmemiştim. Ama öyle olan şeyi farklı ve yapımcıların istemediği hale getirmek, bence kötü birşey herkesin görüşü farklı.

Öncelikle sen dediğim için özür dilerim fark etmemiştim. Ama öyle olan şeyi farklı ve yapımcıların istemediği hale getirmek, bence kötü birşey herkesin görüşü farklı.
Parasını verip satın alıyorsunuz. Hem yazılımı hem donanımı. Tabi belli bir sözleşme ile yapıyorsunuz bunu ama herhangi bir kimseye zararı yok kendi malınızı modifiye etmenizin. Kırıyorsunuz kısaca çalmıyorsunuz.

Bu forumda korsana destek yok.

Hocam forumda zibilyar tane Hackintosh ve Android ROM rehber ve kurulumları var. PSP-PS3 hen ve CFW kırma kurulum ve rehberleri var. Artık özel oyun çıkmayacak bir konsol için Jailbreak yöntemi istemek bunların yanında çok küçük kalıyor bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı