Bir sistemi modluyor olmanız zorunlu olarak korsan kullandığınız anlamına gelmiyor.Bu forumda korsana destek yok.
Modlamak dediğiniz şey bedava oyun oynamak ve bu da korsana girer senin gibi arkadaşlar beğenmedim butonuna çökmüş.Bir sistemi modluyor olmanız zorunlu olarak korsan kullandığınız anlamına gelmiyor.
Oyunlardaki hileler (çevrimdışı oyunlar için tabi), modlar, FPS ve diğer yazılım kilitlerini kaldırmak, PS arayüzünü değiştirmek, IPTV vs. yazılımlar kullanabilmek ve daha pek çok şey sağlıyor JB. Adı üstünde hapisten kaçma yani sınırlardan kurtulmayı hedefliyor. Bunlardan hangisi korsan ya da hak ihlaline sebep oluyor? Madem JB hakkında bir şey bilmiyorsunuz neden konuşuyorsunuz? Ve bana sen diye hitap etmezseniz sevinirim.Modlamak dediğiniz şey bedava oyun oynamak ve bu da korsana girer senin gibi arkadaşlar beğenmedim butonuna çökmüş.
Bu forumda korsana destek yok.
Öncelikle sen dediğim için özür dilerim fark etmemiştim. Ama öyle olan şeyi farklı ve yapımcıların istemediği hale getirmek, bence kötü birşey herkesin görüşü farklı.Oyunlardaki hileler (çevrimdışı oyunlar için tabi), modlar, FPS ve diğer yazılım kilitlerini kaldırmak, PS arayüzünü değiştirmek, IPTV vs. yazılımlar kullanabilmek ve daha pek çok şey sağlıyor JB. Adı üstünde hapisten kaçma yani sınırlardan kurtulmayı hedefliyor. Bunlardan hangisi korsan ya da hak ihlaline sebep oluyor? Madem JB hakkında bir şey bilmiyorsunuz neden konuşuyorsunuz? Ve bana sen diye hitap etmezseniz sevinirim.
Parasını verip satın alıyorsunuz. Hem yazılımı hem donanımı. Tabi belli bir sözleşme ile yapıyorsunuz bunu ama herhangi bir kimseye zararı yok kendi malınızı modifiye etmenizin. Kırıyorsunuz kısaca çalmıyorsunuz.Öncelikle sen dediğim için özür dilerim fark etmemiştim. Ama öyle olan şeyi farklı ve yapımcıların istemediği hale getirmek, bence kötü birşey herkesin görüşü farklı.
Bu forumda korsana destek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.