PS4 Eurasia garantili DualShock bozulursa nereye verilir?

xJumper

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba,

Amazon'dan Eurasia garantili Sony PS4 DS almayı düşünüyorum. Üründe herhangi bir zarar meydana gelirse garanti için nereye vermem gerekiyor?

Ürün link: https://www.amazon.com.tr/Sony-Dualshock-Controller-Black-Oyun/dp/B01GVQUX3U/ref=sr_1_2?crid=OG49TLISAHE5&keywords=ps4+gamepad&qid=1640163373&s=videogames&sprefix=ps4+gam,videogames,122&sr=1-2

Dostum bence git Sony mağazası veya Teknosa MediaMarkt gibi yerlerden al derim çoğu ürün ya teşhir ya da ikinci el tamir görümüş çıkıyor intten alınınca...

Amazon güvenilir diye biliyorum ya. Bir de Amazon'da 650₺ ye geliyor. MediaMarkt vb. Yerde 700₺

Amazon direk satıcı olarak kendi ürünü ise al altaki yorumlara bakarak al Trendyol Hepsiburada Amazon GittiGidiyor N11 vb satıcılar ürün satıyor Amazon'un veya dediğim mağzaların pek umrunda değil onlar sadece aracı Amazon satmıyor yani ürünü.

Amazon direk satıcı olarak kendi ürünü ise al altaki yorumlara bakarak al Trendyol Hepsiburada Amazon GittiGidiyor N11 vb satıcılar ürün satıyor Amazon'un veya dediğim mağzaların pek umrunda değil onlar sadece aracı Amazon satmıyor yani ürünü.
Amazon kendi sitesinden bir üründe sorun olursa kendisi ilgileniyor ama. Git bi Hepsiburada'dan aldıdğın üründe sorun olsun ne yapıyorlar. Biz satıcı değiliz diyip direk satıcıyla konuşun diyorlar.

Amazon kendi sitesinden bir üründe sorun olursa kendisi ilgileniyor ama. Git bi Hepsiburada'dan aldıdğın üründe sorun olsun ne yapıyorlar. Biz satıcı değiliz diyip direk satıcıyla konuşun diyorlar.
Attığım linki bi inceler misiniz? Anladığım kadarıyla ürünü satan Amazonun kendisi.

Attığım linki bi inceler misiniz? Anladığım kadarıyla ürünü satan Amazonun kendisi.
1640177068270.png

Prime yazısı var ise satıcı Amazonun kendisi oluyor. Alabilirsiniz bir sorun yok. Prime'a da sahipseniz yarın elinizde. Eğer üründe bir sorun olursa direk müşteri temsilcisi ile konuşup olayı anlatırsınız yardımcı olurlar zaten.

Eki Görüntüle 1248573
Prime yazısı var ise satıcı Amazonun kendisi oluyor. Alabilirsiniz bir sorun yok. Prime'a da sahipseniz yarın elinizde. Eğer üründe bir sorun olursa direk müşteri temsilcisi ile konuşup olayı anlatırsınız yardımcı olurlar zaten.
Ciddi misiniz ya ben bunu yeni öğrendim. Prime yazmıyorsa herhangi bir satıcı tarafından mı satılmış oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı