PS4 Fat CUH-1106 iyi mi?

Rob

Hectopat
Yer
Pasadena
Bu modele sahibim iyi midir? Çok eski sayılır mı sizce bunu 3000 TL'ye satıp üstüne 2500 koyup Xbox Series S almaya değer mi?

Hocam ama PS4 extraya da çok güzel oyunlar gelmiş Spider-Man Detroit gibi Xbox alsam gamepassden memnun kalır mıyım sizce?
Xbox'da Forza dışında pek dikkat çeken bir şey yok, özellikle PlayStation'un exculisive oyunlarını oynamadıysanız/bitirmediyseniz geçmenizi önermem. PS Plus'un yanında Gamepass hurdalık gibi kalıyor diyebiliriz.

Hocam ürünün donanımından dolayı değiştir miyim mi sizce biri 8 yıl önce çıktı diğeri 2 yıl önce sizce geçmiyim mi?

Hocam ürünün donanımından dolayı değiştir miyim mi sizce biri 8 yıl önce çıktı diğeri 2 yıl önce sizce geç miyim mi?

Hocam Series S performans açısından sizi memnun eder ama oyun için biraz beklemeniz gerek stalker vs gibi.

Hocam ürünün donanımından dolayı değiştir miyim mi sizce biri 8 yıl önce çıktı diğeri 2 yıl önce sizce geçmiyim mi?
Ben olsam önce özel oyunları oynardım, Xbox'da oynama şansınız olmayacak sonuçta.

Hocam Series S performans açısından sizi memnun eder ama oyun için biraz beklemeniz gerek stalker vs gibi.

Hocam ama orijinal kol 1400 civarı üstüne 1000 lira daha koysam ithalatçi garantili sıfır Series S var.

Ben olsam önce özel oyunları oynardım, Xbox'da oynama şansınız olmayacak sonuçta.
Arkadaşımda da ps4 var arada gidip oynuyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…