Series S alın.
Her türlü değer.
Xbox'da Forza dışında pek dikkat çeken bir şey yok, özellikle PlayStation'un exculisive oyunlarını oynamadıysanız/bitirmediyseniz geçmenizi önermem. PS Plus'un yanında Gamepass hurdalık gibi kalıyor diyebiliriz.Hocam ama PS4 extraya da çok güzel oyunlar gelmiş Spider-Man Detroit gibi Xbox alsam gamepassden memnun kalır mıyım sizce?
Xbox'da Forza dışında pek dikkat çeken bir şey yok, özellikle PlayStation'un exculisive oyunlarını oynamadıysanız/bitirmediyseniz geçmenizi önermem. PS Plus'un yanında Game Pass hurdalık gibi kalıyor diyebiliriz.
Hocam ürünün donanımından dolayı değiştir miyim mi sizce biri 8 yıl önce çıktı diğeri 2 yıl önce sizce geç miyim mi?
Ben olsam önce özel oyunları oynardım, Xbox'da oynama şansınız olmayacak sonuçta.Hocam ürünün donanımından dolayı değiştir miyim mi sizce biri 8 yıl önce çıktı diğeri 2 yıl önce sizce geçmiyim mi?
Hocam Series S performans açısından sizi memnun eder ama oyun için biraz beklemeniz gerek stalker vs gibi.
Arkadaşımda da ps4 var arada gidip oynuyorum zaten.Ben olsam önce özel oyunları oynardım, Xbox'da oynama şansınız olmayacak sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.