PS4 Fat CUH-1116A alınır mı?

Nyks58

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Geçen konusunu açmış olduğum ilandan sonra bir ilana daha rastladım. Önceki konumda PS4 Fat CUH-12116A serisinden tek kollusunu 2250 TL'ye satıyordu. Bu sefer PS4 Fat parlak kasa CUH-1116A serisinden 500 GB ve 2 kollu (birisi v1, birisi v2) olanına rastladım. Yakın zamanda içi açılıp termal macunu yenilenip bakımı yapılmış. Daha önce bir arıza sıkıntı vb. yaşamamış. Üstelik fiyatı 1850 TL. İçindeki oyunlar da önceki konumdaki oyunlardan sadece birkaçı yok. Merak ettiğim husus bu kasa son seri olmadığı için sıkıntı yaşar mıyım? Bu ilan fiyat ve ekstradan bir kol daha olması bakımından daha avantajlı fakat son seri olmaması kafamı karıştırıyor. Fat kasalar Slim ve Pro'ya kıyasla daha sıkıntılı model olduğu için karar vermekte zorluk çekiyorum. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız? Cevaplarınız için şimdiden çok sağ olun arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk cuhlardan galiba alınmaz ve PS4 fat kasa eskidi.

Ben geçen gün 2 adet V2 gamepadi olan CUH-1116A modelini 1800 liraya aldım, günde 16-20 saat arası kullanıyorum. Henüz bir problem yaşamadım. CUH-1216A modelini de kullandım sınavdan önce satmıştım, mat kasa olanı. O daha iyi tabi ama bu da seni üzmez sanıyorum. Ama tamir gördüyse iş değişir. Teknoloji biraz şans işi. Son çıkan seri bile olsa kesinlikle sorun yaşamazsın diyemeyiz.
İlk cuhlardan galiba alınmaz ve PS4 fat kasa eskidi.
Neden eskisin ? Şahsen ben daha çok beğeniyorum fat kasayı slime göre. Tek eksiği HDR olmaması. Zaten HDR televizyona verecek parası olan adam da fat kasa mı alsam diye düşünmez.

PS 4 fat alınmaz bence.
Ben normal PS4 mega paketi + 2 ( 1 hediye ) kol + 2 ( 200 TL lik ) hediye oyunu 2300 TL karşılığında aldım ve neredeyse sıfırdı.
Biraz daha bakarsanız daha güzel bir şeyler bulabilirsiniz.
Ayrıca verginin düşmesini de bekleyebilirsiniz ama ikinci eli etkilemeyebilir.

PS4 Fat alınmaz diyen arkadaşlar sebepleriyle beraber söylerse yıllardır kullandığım Fat kasamı satıp slim alacağım . Slim daha performanslı değil, daha şık da değil(bence), düz kutu gibi bir tasarımı var ve ben beğenmiyorum üstelik fiyatları 2. el için gereksiz pahalı. Bir kaç aya PS5 çıkacak söylentileri varken neden daha pahalısını alsın ki millet ? Eksiği neymiş fat kasanın ?

Bu modeli alın, kafanız rahat etsin.
Vergi, Ekim ayı yada Kasım ayından sonra, sabit %20 yada %30 olcak diye hatırlıyorum. Sıfır fiyatlarına MegaPack alınabilir. PS4 Pro fiyatlarıda, şuanki MegaPack haline gelicektir.

PS4 Fat alınmaz diyen arkadaşlar sebepleriyle beraber söylerse yıllardır kullandığım Fat kasamı satıp slim alacağım
Öncelikle her Fat kasa aynı değil. Parlak kasa olan kronik sıkıntılı. Slim model daha az güç tüketiyor ve daha az fan sesi var. Fat kasa alacak olsam sadece en son CUH sürümü hariç almazdım.

Öncelikle her Fat kasa aynı değil. Parlak kasa olan kronik sıkıntılı. Slim model daha az güç tüketiyor ve daha az fan sesi var. Fat kasa alacak olsam sadece en son CUH sürümü hariç almazdım.
"Öncelikle her Fat kasa aynı değil." ve "Slim model daha az güç tüketiyor ve daha az fan sesi var." kısmı hariç bir hatanız var. Parlak kasaların hepsi kronik değildir. Her parlak kasa 1116A değildir ve 1116A sürümü 3. jenerasyondur. 4. jenerasyon ise son çıkan fat kasa yani 1216A sürümüdür. Bu iki versiyon da size problem yaşatmaz. Ancak arkadaşın dediği gibi tamir görmüşse ben 2 kere düşünürdüm şahsen. 1116A ve sonraki sürümlerde hata en aza indirgenmiştir. Ancak parlak kasa olduğu için insanlar ön yargı ile yaklaşıyor. Sony de bu durumdan sıkılmış olmalı ki son çıkan kasayı mat yapmış olmalı. Yoksa 1116A versiyonu ile mat kasa arasında neredeyse fark yoktur. Fan sesi konusuna gelirsek de, arkadaşımda bir slim vardı benim fattan daha çok ses çıkartıyordu. Cihazınıza nasıl baktığınız ve şansınızla alakalı bir durum bu teknoloji. O yüzden fazla düşünmeye gerek yok. Bence arkadaş tamir görmemiş son fat kasayı almalı. Ancak dediğim gibi 1116A'larda sorun genel olarak zamanında çözülmüştü.

Hocam satıcı da termal macun yenilenip bakımlarının yapıldığını söyledi ve daha önce arıza çıkartmadığını söyledi. Açıkçası ben de pek güvenemedim bu olaya. Son seri Fat kasa önceki serisine göre neden daha iyidir ? Bu konuda beni tecrübelerinize dayanarak biraz daha aydınlatabilir misiniz hocam ? Birde ekstra kol olması ve fiyatın daha ucuz olmasını göz önüne alırsak(iki satıcının hesabında da PS4'e çıkan tüm kaliteli ve önemli oyunlar mevcut TLOU 2 haricinde) siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Hocam o kadar bütçem yok. Olsa zaten sıfır alırım neden ikinci el kovalayayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…