PS4 Fat CUH-1116A alınır mı?

Hocam hangisinde hangi oyunlar var pek kavrayamadım kafam karıştı doğrusu. Son çıkan her zaman bir öncekindeki sorunlar giderildiği için iyidir ancak 1116A kullanıyorum aktif olarak,10 saat kardeşim 4 saat ben kullanıyorum diyebilirim ve günde sadece ikimizin de ortak uyuduğu zamanda boşta kalıyor. Saat gibi çalışıyor. 1216A da kullandım 2 sene. İkisinde de bir problem yaşamadım. Dilersen mailden telefon numaramı verebilirim oradan her türlü soruna yanıt verebilirim. Ayrıca oyunlu PSN hesapları da satıyorum onlarda da yardımcı olurum.
batubolat01@gmail.com

Mail attım hocam

İnternet'ten bakabilirsiniz.
Önce sormadan araştırırsanız daha iyi olur. Sadece ''PS 4 vs PS 4 Fat'' bile yazınca çıkıyor.
Ama isterseniz Türkçe link burada : PS4 Pro, PS4 Slim ve PS4 karşılaştırması - LOG

Konu eski ama kayıtlara geçmesi için yazacağım, 2022'den selamlar.
Haziran 2015'te aldığım ve aldığımdan beri sürekli kullandığım CUH1116B parlak kasa fat PS4 cihazım kutudan çıkan gamepad'i dahil hâlâ çalışmakta. Eskimeden dolayı gamepadin kasasını ve bataryasını yenilemem gerekti sadece. Bir de HDD artık veda edecek gibi duruyor son zamanlarda.
Daha yeni Dying Light 2 olmak üzere sayısız oyun bitirdim bu emektar ile. Fan sesi yıllar içinde yükseldi tabii ama o sorunu da termal macun yenilemesi ile bir nebze çözdüm. Bir Xbox Series sessizliğinde değil ama gürültülü de değil.
Benden bir ay sonra alan arkadaşımın aynı model parlak fat PS4'u da yine çalışıyor. O benim kadar konsolcu değil, daha çok PC'de oynuyor ama yine uzunca zaman kullandı ve hâlâ çalışıyor. Hem de toz içinde kalmasına, macununun hiç yenilenmemesine rağmen.
Ayrıca şunu demeden edemeyeceğim, parlak fat PS4'lar şuna kadar ki en iyi tasarıma sahip konsoldur bence. Duygusal bir bağım var bu konsola çok seviyorum

Ben de bir güncelleme olarak yazayım. Fat parlak kasa CUH-1116a kullanıcısıyım. Satmak istiyorum ama piyasanın içindeyim diyen insanlar bile bu modelde kronik sorunların azaltıldığını bilmiyor ya dabilmek istemiyor; bu yüzden de satamıyorum veya kronik sorunlu diye komik rakamlar veriliyor. Mat kasa ile sorunlar çözüldü demek dışında bir şey demiyorlar. 6 senedir kullanıyorum. Saatlerce, günlerce oyun oynadığım bile oldu, saat gibi tıkır tıkır çalışıyor. Sadece HDD'yi 1TB yaptım, fan temizledim ve macun yeniledim. İlk aldığım gibi sessiz sedasız, kükremeyen bir makine oldu .

Yıllar sonra mesajıma alıntı geldiğini görmek güzel. Ne tesadüf ki ben de birkaç gün önce aynı seri koduna sahip PS4 cihazımın içini temizledim ve 1 TB SSD taktım. Canavar gibi oldu diyebilirim. Hatta gibisi fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…