PS4 fat kasa sadece exclusive oyunlar için alınır mı?

OmerBerk

Hectopat
Daha fazla  
Amacım sadece exclusive oyunları oynamak ve 30 FPS olayı benim için bir sorun değil. Monitörüm HDR desteklemiyor ve 1080p. Yıl sonuna kadar para biriktirip PS5'e geçmeyi düşünüyorum ama şimdilik exclusive oyunları oynayabilmek için PS4 almak istiyorum. Sony 2022 sonuna kadar PS4 destekler mi, bilmiyorum. Sizce sadece yıl sonuna kadar olan süre için ilk kez oynayacağım exclusive oyunlar adına PS4 fat kasa alınır mı? Yoksa illa ki PS4 Pro mu bakmalıyım? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır hocam, sadece exclusive için alacaksanız Pro'ya o kadara para vermenize gerek yok bence. Yıl sonuna kadar exclusiveler ve bazı üçüncü parti oyunlarla vakit geçirebilirsiniz, zaten o zaman da PS5'e geçmeyi düşünüyorum demişsiniz.

Özet, bence alınır; fat kasa ve Pro arası fiyat farkı çok fazla. 1 senelik kullanım için bence değmez.

PS4 Pro kullanıyorum. Çok rahatsız edici bir fan sesi var. (God of War ve Horizon Zero Dawn vb.) Eğer yıl sonuna kadar bekleyebilirseniz, PS5 almak daha iyi. Sanırım onda fan sesi yokmuş. Açılış hızı da artı bir yön.

PS4 Pro kullanıyorum. Çok rahatsız edici bir fan sesi var. (God of War ve Horizon Zero Dawn vb.) Eğer yıl sonuna kadar bekleyebilirseniz, PS5 almak daha iyi. Sanırım onda fan sesi yokmuş. Açılış hızı da artı bir yön.
Yıl sonuna kadar beklemek istemiyorum açıkçası. Halihazırda çıkmış exclusive oyunları oynamış olup yıl sonu PS5 alınca temiz bir sayfa açmış şekilde yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum. Fan sesi olayını bende öğrendim, alırken dikkat edeceğim çünkü Fat kasalardada olabiliyormuş.

Amacım sadece exclusive oyunları oynamak ve 30 FPS olayı benim için bir sorun değil. Monitörüm HDR desteklemiyor ve 1080p. Yıl sonuna kadar para biriktirip PS5'e geçmeyi düşünüyorum ama şimdilik exclusive oyunları oynayabilmek için PS4 almak istiyorum. Sony 2022 sonuna kadar PS4 destekler mi, bilmiyorum. Sizce sadece yıl sonuna kadar olan süre için ilk kez oynayacağım exclusive oyunlar adına PS4 fat kasa alınır mı? Yoksa illa ki PS4 Pro mu bakmalıyım? Teşekkür ederim.
Fat kasa alacaksanız mat olanından alın. Parlak olanlarda sıkıntılar mevcut.
Ek olarak fat kasaların yanında v1 gamepad oluyor ve bu gamepadlerde analoglar aşınıyor.(kauçuk kısmın yırtılmasından bahsediyorum) Tavsiyem analog koruyucu almanız yönünde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı