PS4 fat mat kasa vs PS3 Super Slim

atakannnn

Hectopat
Çok param yok, birkaç ay takılmalık konsol alacağım. Yatağımda uzanıp oynamak için. Bilgisayarda oynamak istemiyorum. Oynayacağım oyunları Uncharted, TLOU, GoW, GTA 5, Mortal Kombat tarzı oyunları oynayacağım yani özel oyunlarını. Ne almalıyım sizce? Fat alınır mı? Slim'lere o parayı vermek istemiyorum, o paraya Series S alınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 tabi ama özellikle fat kasa alırken model numarasına dikkat ederek alın, model numarası ne kadar yeniyse o kadar sorunsuz çalışır.

PS4 ama mat kasa fat alınır mı?

Hangi mat fat kasayı almalıyım ışık arızası kapanma tarzı kronik arızalar yaşamak istemiyorum
Fat kasa normalde genel sıkıntıları olan bir sürüm. Ama son versiyon olan CUH-12xx modeli içlerinde en sorunsuzudur. Daha az güç tüketimi, daha sessiz çalışma sağlar. Zaten sizin dediğiniz mat kasa olan sürüm bu 12xx modelleri oluyor. Mümkün olduğunca parlak kasadan uzak durup mat kasa bakın.

Fat kasa normalde genel sıkıntıları olan bir sürüm. Ama son versiyon olan CUH-12xx modeli içlerinde en sorunsuzudur. Daha az güç tüketimi, daha sessiz çalışma sağlar. Zaten sizin dediğiniz mat kasa olan sürüm bu 12xx modelleri oluyor. Mümkün olduğunca parlak kasadan uzak durup mat kasa bakın.

Işık hatası falan yaşamam degil mi mat kasada Slim gibi sorunsuz olur

Işık hatası falan yaşamam degil mi mat kasada Slim gibi sorunsuz olur
Garantisini veremem, fat kasa içinde en sorunsuz model bu. Diğer modellere göre sorun yaşama şansınız daha düşük. Alırken iyice test edip alırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Benim önerim biraz farka slim almaktır ama bütçe meselesi. Eğer çevrenizde satan esnaf varsa biraz pahalıya satabilir ama 1 yıl değişim garantisi vs verenler var. Ürünü alırken kollarda drift sorunu var mı kontrol etmeyi unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı