PS4 format attım, oyuları nasıl getirebilirim?

Eğer hesabınıza giriş yaptıysanız veritabanı yeniden düzenleme yapmayı deneyebilirsiniz. Aynısı başıma gelmişti satın aldığım oyunlar kütüphanemde gözükmüyordu, veritabanını yeniden oluştur dediğim zaman düzelmişti.

Eğer hesabınıza giriş yaptıysanız veritabanı yeniden düzenleme yapmayı deneyebilirsiniz. Aynısı başıma gelmişti satın aldığım oyunlar kütüphanemde gözükmüyordu, veritabanını yeniden oluştur dediğim zaman düzelmişti.

Nasil yaptinis acaba yani veritabanini nasil yeniden olusturdunuz.

Son düzenleme:
Nasil yaptinis acaba yani veritabanini nasil yeniden olusturdunuz.

Güvenli Mod üzerinden Veritabanını Yeniden Oluştur'u seçeceksiniz. Güvenli Mod'a girmek için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptım ama görünmüyor.

Zaten girdim ama oyun görümüyor.

Görmüyor derken? Mağazaya girdiğinizde GTA için ücretli olduğunu mu söylüyor? Direkt indirebiliyor olmanız lazım. PS üzerinde olmuyorsa bilgisayar üzerinden deneyin. Ana ekranınızda göremezsiniz zaten, mağazaya girip oyunu aramalı ve bulmalısınız, oradan indirebilirsiniz. Kütüphanede de var olması lazım ama orada yoksa mağazada bulup indirin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı