PS4 gamepad vs Xbox 360 gamepad

Satıcı Sony diyor orijinal ürün mü acaba? Ve attığım linkteki ürün PC'de tak çalıştır şeklindeymiş bu da aynı şekilde çalışır mı?

Geforce Now üzerinden AAA oyunlarda kullanılacak hocam. AAA oyunlar bu konuda sorun çıkartır mı bana?
PS4 kolunu bizzat kullanmadığım için bilmiyorum hocam.

Hocam satıcı Sony değil marka Sony. Sizin attığınız linkteki satıcı erbayelektronik, benim attığım Byoztek. İki üründe Pc de tak çalıştır şeklinde. Ben Yeşil kamuflaj olanı kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
Hocam oyun oynarken tuşlar normal PS kolu gibi mi gözüküyor yoksa Xbox Kombinasyonu gibi mi PS 3 kolunda tuşlar Y,A,X,B şeklindeydi.

Hocam oyun oynarken tuşlar normal PS kolu gibi mi gözüküyor yoksa Xbox Kombinasyonu gibi mi PS 3 kolunda tuşlar Y,A,X,B şeklindeydi.
Oyundan oyuna değişiyor. Mesela mortal kombat 11'de X,Y,A,B şeklinde, God of war'da X,∆,O,[] şeklinde. Yani Ps3 koluyla alakası yok. Bendede Ps3 kolu var ondada aynı şekil tuş görünüşü.

Orijinal 360 kolu bulma şansınız olsa hala taş gibi iş görür ama neredeyse imkansız gibi birşey. Aynı şekilde DualShock 4'lerinde piyasada çakması dolu. Attığınz linkteki üründe mesela teşhir ürünü yazıyor. Yoksa orijinal sıfır kolu o fiyata satan olmaz bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı