Çözüldü PlayStation PS4 GoW Ragnarok PS5'te kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Exalina

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, bir konsolcuya gittim PS5 Slim kullanıyorum GoW Ragnarok alacaktım PS5 versiyonu kalmamış 4 aldım 1700TL'ye şimdi bu kutuda 2 disk var. Biri play biri data disk. Bunlar ne oluyor ve PS5 sürümüyle bir fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denedim ve 60FPS çalışıyor fakat grafik modu değiştirilemiyor sanırım değiştirebilmek için ya PS5 CD'si alacaksınız ya da dijitalden PS4 cdsine yükseltme alacaksınız fakat bu yükseltme sadece o PSN hesabı için geçerlidir.
Merhaba, bir konsolcuya gittim PS5 Slim kullanıyorum GoW Ragnarok alacaktım PS5 versiyonu kalmamış 4 aldım 1700TL'ye şimdi bu kutuda 2 disk var. Biri play biri data disk. Bunlar ne oluyor ve PS5 sürümüyle bir fark olur mu?
Şu 2 disk olayını bilmiyorum ama Play'i takıp PS5'te oynayabiliyorsun.

Ama bu sanaldan alınmış ve sorun çalışmaması değil PS4 oyunları çalışıyor zaten, FPS veya grafik farkı olur mu yani.
PS5 sürümüyle görsel farkı olabilir.
Dikkatli okursanız göreceksiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

-
FPS farkı da olur bu arada. PS4 30 PS5 60.

Grafik olarak fark yok denilebilecek kadar az, oyunların tamamını 60 FPS'te oynamıyorsanız FPS farkını da hissetmezsiniz.

Bence CD'yi takıp oynayın bir sorun olmaz.

Oyunun yüklenmesine 25dk kaldı sanırım dediğiniz gibi fakat yanda çıkan PS5 sürümü yükseltmesi var dediğiniz gibiyse 100TL'ye yükseltirim zaten ucuza aldım CD'yi sorun olmaz.

Oyunun yüklenmesine 25dk kaldı sanırım dediğiniz gibi fakat yanda çıkan PS5 sürümü yükseltmesi var dediğiniz gibiyse 100TL'ye yükseltirim zaten ucuza aldım CD'yi sorun olmaz.
Dediğimiz gibi, FPS ve grafik farkı var.

Oyunun bende hem PS4 hem de PS5 sürümü var. Kendim PS5 sürümünden bitirdim baktım PS4 sürümü boşta duruyor hazır kuzenim de oynamak istiyordu benim hesaptan PS4 sürümünü oyna demiştim ben de o oynarken biraz kendisini izledim. FPS değerleri yine aynı 60 Fps fakat grafik ve yükleme süreleri açısından fark vardı. Bana kalırsa önce PS4 sürümünden bitir sonra tekrar başlayacağında PS5 sürümünde eski kayıt dosyasını aktarırsın ordan ng+ yaparsın böylelikle fazladan kupa da kazanmış olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı