PS4 Grafik Sorunu

HüseyinDliere

Megapat
Daha fazla  
Beyler Fifa oynuyorum ama grafikler hiç hoşuma gitmedi. Konsolu yeni aldım sayılır. Acaba konsolda mı yoksa televizyonda mı sıkıntı var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
FİFA KAÇ? ayrıca bende FİFA 15 var gayet iyi. TV' de de sorun olabilir. Bir ekran paylaşabilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

50 HZ, Playstation 4 için iyi bir performans verir mi ? Televizyonun marka Sony.

Son düzenleme:
çözünürlük nedir ? ayrıca 50 Hz düşük bir değer
1920x1080p. The last of us oyunundaki sinematik sahnelerde ara sıra olan titremeler konsoldan sanıyordum ama televizyondan kaynaklanıyor o halde.

İyi bir oyun performansı için ideal Hz oranı nedir ?

1920x1080p. The last of us oyunundaki sinematik sahnelerde ara sıra olan titremeler konsoldan sanıyordum ama televizyondan kaynaklanıyor o halde.

İyi bir oyun performansı için ideal Hz oranı nedir ?
60HZ fakat gecikme oranı gerçekten önemli, bu yüzden monitörle oynamanı tavsiye ederim. 50Hz ile 60Hz arasında az bir fark var sanmayın, değerler bu rakamlara inince sayılar cidden fark etmeye başlıyor.

Tv yi aslinda ps4 icin aldim ogrenciyim lgye para yetmedi bide boyutu buyuk olsun dedigim icin seg aldim hatta bi arkadasada aldik 0 cihaz bozuk cikti insallah ileride benimkinde sorun cikmaz arastirmak onemliymis @EBK

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı