PS4 GTA 5 ile bilgisayarda Online oynanır mı?

xrades07

Femtopat
Daha fazla  
Benim hem PC hem PS4 var PS4 de RDR2 var ve GTA 5 alacağım ama kuzenimde sadece PC var ve oyunda cross play yok. Ben PS hesabıyla PC'den GTA 5 veya RDR2 tekrar satın alamadan Online oynamamin bir yolu var mı?

Benim hem PC hem PS4 var PS4 de RDR2 var ve GTA 5 alacağım ama kuzenimde sadece PC var ve oyunda cross play yok. Ben PS hesabıyla PC'den GTA 5 veya RDR2 tekrar satın alamadan Online oynamamin bir yolu var mı?
Oynayamazsınız. Beraber oynayabilmek için ikinizin de oyunu aynı platformda satın alması gerekiyor.

Türkçe meali PS teki Rockstar hesabında RDR 2 ve GTA 5 varmış onu PC de oynamak istiyor.
Hayır yapamazsınız.

Demek istediğinizi gayet iyi anladım, sakin kafa ile yazılanı tekrar okumanızı tavsiye ederim.

Ben anlatamadim galiba şimdi şöyle diyorum ki ben GTA 5'i PS4'e aldim ama bilgisayardan oynamak istiyorum bilgisayardan oynamam için tekrar Steam'den veya Epic Games'ten almammı lazım yoksa GTA 5 aldığım PS hesabımla bilgisayardan oynayabilir miyim?

Ben anlatamadim galiba şimdi şöyle diyorum ki ben GTA 5'i PS4'e aldim ama bilgisayardan oynamak istiyorum bilgisayardan oynamam için tekrar Steam'den veya Epic Games'ten almammı lazım yoksa GTA 5 aldığım PS hesabımla bilgisayardan oynayabilir miyim?
Oynayamazsın. Epic’ten veya Steam’den tekrar alman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı