PS4 GTA 5 Kaç FPS İle Oynanır?

Bütçen minimum RX 570'li bir sisteme yetmiyorsa bende şahsen PS4'ü öneririm. Zira PS4 Slim de GTA V oynayan birini görmüştüm PS Cafe de ve gerçekten grafikleri iyiydi. Bazıları yok 900P 30 FPS, 1080P 60 FPS falan demişler onlara inanma. GTA V için konuşmak gerekirse 1080P 30 FPS ve High ayarlarda oynatıyor. High ayar olduğunu nereden anladın dersen ben kendi sistemimde(G4560 RX 460) High ayarlarda benzer grafikleri alıyordum. Oradan tahminen PS4 de en az High ayarlarda oynatıyordur diye düşünüyorum. Neyse uzun lafın kısası PS4 Slim/Pro farketmeksizin GTA V'i 1080P(Pro varsa 4K) 30 FPS'de ve gayet tatmin edici grafiklerde oynatır. Gönlün rahat olsun. Her yorum yapana inanma, önce yorumunu oku sonra araştır doğrulunu test et öyle inan. Malum ülkede herkes her konuda profesör.🙂

PS4 Pro ile oynarsın bildiğim kadarıyla 4K desteği var.
Eski bir oyun olduğu için olsa gerek Gta5'e 4K güncellemesi gelmedi.Yani Pro'da da 1080p 30 fps çalışıyor ama boost modu ile birlikte fps düşüşleri olmuyor standart Ps4 de olduğu gibi.

Konu, Vasat'ın kelime anlamı bilinmediği için gereksiz uzamış sanırım. Vasatın ingilizce grafik ayarlarlarındaki karşılığ Medium'dur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTA 5'in tüm konsollarda 30 FPS çalıştığının 3 tane kanıtı. Yetmezse daha tonlarca video var internette.

sahte tek kelime yalNan onlar sanki ben bilmiyorum hakiki kanıtı yok

Digital Foundry kanalını yalanlamak vurdumduymazlıkta kaçıncı seviye acaba.
O arkadaş ya trollük yapıyor ya da ağır problemli. Muhatap olmayın bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı