PS4 GTA 5 Kasıyor

TurgutBerk

Kilopat
Daha fazla  
PS4ümü yaklaşık 1 hafta önce aldım. Yanına da GTA 5 satın aldım. Oyun çok ağır ilerliyor. Bariz bir yavaşlama var ve oyun keyfimi berbat ediyor. Konsolumda mı sıkıntı var yoksa oyunda mı? Çözümü var mı?

Kullandığım monitör: ASUS VN247H 1ms tepki süreli.

Oyun içi settings display kısmından depth of field off yaparsan düşüşler büyük ölçüde düzelecektir.

PS4 konusunda çok bilgim olmasa da ne olursa olsun bütün oyunları aynı fps de oynatmak zorunda. Bütün konsollar bu konuda yapılıyor ve kesinlikle senin sorunun gibi bir sorun varsa garantiye götürmekte fayda var.

Zaten off kapalı halde.

Kasıyor derken deli gibi pcde 15 fps oynar gibi değil ama yağ gibide kaymıyor malesef. Ağır gidiyor oyun baya oyunun fiziklerinden midir anlamadım.

Bende ps4 kullanıcısıyım ve Gta 5 oynuyorum. Dediğiniz hiçbir durumla karşılaşmadım şuana kadar. Ps4 ün ve Gta 5 in güncellemelerini kontrol edin (y)

Benim sorunum herhalde fps değilde input lag üzerine. Fakat 1ms tepkiye sahip bir monitörde nasıl lag olur?

Bende ps4 kullanıcısıyım ve Gta 5 oynuyorum. Dediğiniz hiçbir durumla karşılaşmadım şuana kadar. Ps4 ün ve Gta 5 in güncellemelerini kontrol edin (y)
ps4 sürümü güncel. Gta 5 in de güncel. ama oyun böyle koşarken bide kamerayı döndürürken yavaş kalıyor. Anlatabiliyorumdur umarım.

Kabloyu değiştirmeyi deneyebilirsiniz, yeni çıkan teknolojileri deneyin .(hdmi 2.0 gibi)

Icinden çıkan kabloyu kullanıyorum herkes memnun internette deneme amaçlı Lego batman demosu indirdim onda da hafif frame düşmeleri var. Ps4Ü full formatlayacağım yardımcı olacak var mı? Save yedekleme falan

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı