PS4 GTA 5 mod menüsü ekleme

PS4'e mod kurma diye bir şey yok o şekilde paranızı da alabilirler yok efendim 5 TL'ye PS4'e istediğiniz 3 mod vb. gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4'e mod kurma diye bir şey yok o şekilde paranızı da alabilirler yok efendim 5tl'ye PS4'e istediğiniz 3 mod vb. gibi.

Konu hakkinda bilginiz yok. Bari susun. Yanlis bilgi vermeyin.

Eger PS4 kirik ise MOD YUKLENEBILIR.
Eger degilse, yani sistem versiyonu 5.07'den yuksek ise mod yuklenemez. Mod yukleme islemi sadece kirik PS4 kullanicilari (ben) icin gecerlidir.

Konu hakkinda bilginiz yok. Bari susun. Yanlis bilgi vermeyin.

Eger PS4 kirik ise MOD YUKLENEBILIR.
Eger degilse, yani sistem versiyonu 5.07'den yuksek ise mod yuklenemez. Mod yukleme islemi sadece kirik PS4 kullanicilari (ben) icin gecerlidir.
Peki madem çok iyi biliyorsunuz siz daha iyi anlatırsınız. Haliyle.

Peki madem çok iyi biliyorsunuz siz daha iyi anlatırsınız. Haliyle.

Normalde gereksiz yorum atanlara cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorum. Ama moderasyon şaşırttı. Sanırım PS4'ün kırıldığından, her türlü mod desteğine kavuştuğundan haberiniz yok.

Mod geliştiriciler payload kullanarak her türlü oyuna gerekli modları geliştireceklerdir. Zaten TR yama çıkaran bir Türk vardı. Adı Scofield. Bu adam türkçe yama çıkarıyor. Ve kolayca yükleniyor. Kendim de bu TR yama çıkaran arkadaşımızın Far Cry 4 yamasını kurdum.

PS4Admin GTA V Mod Menus for PS4 5.05 by RetroGamer74

Normalde gereksiz yorum atanlara cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorum. Ama moderasyon şaşırttı. Sanırım PS4'ün kırıldığından, her türlü mod desteğine kavuştuğundan haberiniz yok.

Mod geliştiriciler payload kullanarak her türlü oyuna gerekli modları geliştireceklerdir. Zaten TR yama çıkaran bir Türk vardı. Adı Scofield. Bu adam türkçe yama çıkarıyor. Ve kolayca yükleniyor. Kendim de bu TR yama çıkaran arkadaşımızın Far Cry 4 yamasını kurdum.

PS4Admin GTA V Mod Menus for PS4 5.05 by RetroGamer74

Senin kadar gereksiz ve boş bir insana daha rastlamadım. Senin yüzünden forumdan 1 gün ban yedim.

Senin kadar gereksiz ve boş bir insana daha rastlamadım. Senin yüzünden forumdan 1 gün ban yedim.

Seninle munakasaya girmek istemiyorum. Seninle ne zaman munakasa etsek hep ben ceza aliyorum.

Ayrica demek ki bir yerde hata yapmissin. Yanlis bilgilendirmissindir. Ya da munakasadan dolayi.

Ben seni gozardi ediyorum. O yuzden senin yorumlarini ara sira gormuyorum. Sende oyle yap. Beni de ugrastirma.

elbet bir yolu vardır ama düzenli güncelleme alan güncel bir platformda böyle işler yapmak aşırı risklidir önermiyorum. normal oynamak istersen psn : DOSTAYEVKSI

Herkes kavga etmiş yol böyle yok şöyle. Arkadaşlar sadece kırık PS4 lerce oluyor yoksa başka türlü olmaz bununla uğraşmak istemiyosanız gidin PC alın Menyoo mod indirin. Başka çaresi yok, PS4'ün kırıksa yaparsın yoksa yapamazsın iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı